Масло от фурми

Необходими продукти:
- 1 чаена чаша фурми, почистени от костилките
- 1/2 чаена чаша гореща вода
Начин на приготвяне:
- Смесете фурмите и горещата вода в купа и ги оставете да престоят в продължение на 1 минута.
- Леко разтрийте с пръсти, за да омекнат достатъчно.
- Изсипете сместа в блендер и пасирайте с висока скорост за около 30 секунди или повече до хомогенна консистенция.
- Прехвърлете маслото от фурми в буркан, затворете плътно и съхранявайте в хладилник.
Забележка!
Можете да добавите различни ароматни подправки или екстракти, като канела, джинджифил, индийско орехче и други.
Да ви е сладко!
Снимки: jaysbakingmecrazy.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА БИЛКОЛЕТИЕ 100 мл
БИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА ЗА ДЕЦА 100 мл
МАЙ ХЕЛТИ ФЮЖЪН ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА И КОКОС МИКС 200 г
ЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ ORIENTAL ASSORTED филтър 4 ВИДА * 8
ЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ WINTER ASSORTED филтър 4 ВИДА * 8
МАХАРИШИ АЮРВЕДА РАСАЯНА С ЖЕЛЯЗО таблетки * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Как да си захванем финикова палма от костилка на фурма
- Овесен сладкиш с ябълки, фурми и орехи
- Сладкиш с фурми и портокалов сок (без захар)
- Мини кексчета с фурми
- Фурми със сирене Бри и бекон
- Ливански сладкиш с фурми и стафиди
- Отслабване с фурми според метаболизма
- Хапки от козе сирене в бекон
- Бадемов кекс с фурми
- Пудинг с фурми в карамелен сос
Коментари към Масло от фурми