Маслини с топено сирене в хлебни орехчета
Необходими продукти:
- 6 филии ръжен хляб (бородински)
- 3 яйца
- 3 супени лъжици олио
- 210 грама топено сирене
- 3 скилидки чесън
- 3 супени лъжици майонеза
- 36 зелени маслини
преса за дребни сладки орехчета (половинки)
Начин на приготвяне:
Настържете едро ръжения хляб, чукнете яйцата при трохите, налейте олиото и направете тесто.
Разпределете го в намазнените клетки на преса за дребни сладки орехчета (разбира се, може да използвате и други формички по избор) и изпечете за 2-3 минути от всяка страна.
Оставете "ореховите черупки" да се охлаждат, а през това време пригответе пълнежа.
Настържете топеното сирене и чесъна, смесете ги и към тях прибавете майонезата.
Напълнете половината от "ореховите черупки" с крема, сложете по една зелена маслина и затворете с останалите половинки.
Получава се изключително вкусно и красиво предястие.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: edimdoma.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 5.5 МАХАГОН
ПРОМОДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ ДЕПРЕСИЯ
ЕНДОКА САПУН ОТ КОНОПЕНИ СЕМЕНА 100 г
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ №14 ДЕТОКС 30 мл
ЧЕТИЛАР КРЕМ 50 мл
АКТИВ ОЗОН ОЛИО 800 IP 100 мл
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Маслина (европейска)
- Костилките от маслини прочистват червата
- Салата от маслини и лук
- Домашни брускети с маслинова паста и чесън
- Пълнени панирани маслини с риба тон
- Арабска салата
- Зеленчукова салата с маслинова паста и извара
- Салата с чери домати, маслини и кедрови ядки
- Симпатична идея за празнична зеленчукова композиция
Коментари към Маслини с топено сирене в хлебни орехчета