Маслини с топено сирене в хлебни орехчета

Необходими продукти:
- 6 филии ръжен хляб (бородински)
- 3 яйца
- 3 супени лъжици олио
- 210 грама топено сирене
- 3 скилидки чесън
- 3 супени лъжици майонеза
- 36 зелени маслини
преса за дребни сладки орехчета (половинки)
Начин на приготвяне:
Настържете едро ръжения хляб, чукнете яйцата при трохите, налейте олиото и направете тесто.
Разпределете го в намазнените клетки на преса за дребни сладки орехчета (разбира се, може да използвате и други формички по избор) и изпечете за 2-3 минути от всяка страна.
Оставете "ореховите черупки" да се охлаждат, а през това време пригответе пълнежа.
Настържете топеното сирене и чесъна, смесете ги и към тях прибавете майонезата.
Напълнете половината от "ореховите черупки" с крема, сложете по една зелена маслина и затворете с останалите половинки.
Получава се изключително вкусно и красиво предястие.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: edimdoma.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОУ СИМПЪЛ БЮТИ НАТУРАЛНО МАСЛО ЗА ЗАЛИЧАВАНЕ НА СТРИИ 100 мл
ОЛИВЕНОЛ ДНЕВЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 50 мл
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 8 СВЕТЛО РУС
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ ПАНИЧЕСКА АТАКА
БИОФРЕШ ROSE OF BULGARIA СТЯГАЩ КРЕМ ЗА ТЯЛО 300 мл
НЕЙЧЪРС КРАФТ НЕВРО ЗДРАВЕ капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Салата от маслини и лук
- Салата от рулца от раци с калмари, яйца и маслини
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Маслина (европейска)
- Домашни брускети с маслинова паста и чесън
- Зехтин - естествен продукт за здраве и красота
- Салата от черен дроб на треска с маслини
- Банички с шунка, кашкавал и маслини
Коментари към Маслини с топено сирене в хлебни орехчета