Маслини с топено сирене в хлебни орехчета

Необходими продукти:
- 6 филии ръжен хляб (бородински)
- 3 яйца
- 3 супени лъжици олио
- 210 грама топено сирене
- 3 скилидки чесън
- 3 супени лъжици майонеза
- 36 зелени маслини
преса за дребни сладки орехчета (половинки)
Начин на приготвяне:
Настържете едро ръжения хляб, чукнете яйцата при трохите, налейте олиото и направете тесто.
Разпределете го в намазнените клетки на преса за дребни сладки орехчета (разбира се, може да използвате и други формички по избор) и изпечете за 2-3 минути от всяка страна.
Оставете "ореховите черупки" да се охлаждат, а през това време пригответе пълнежа.
Настържете топеното сирене и чесъна, смесете ги и към тях прибавете майонезата.
Напълнете половината от "ореховите черупки" с крема, сложете по една зелена маслина и затворете с останалите половинки.
Получава се изключително вкусно и красиво предястие.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: edimdoma.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ИЗГЛАЖДАЩ КРЕМ ЗА РЪЦЕ NATURE OF AGIVA VEGE SALAD 100 мл
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 10 УЛТРА БЛОНД
ПАРУСАН ШАМПОАН ПРИ ПЪРХОТ 200 мл
ЛАВЕНА МОЯТА ПРИРОДА ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО МАСЛИНА 100 мл
ЛУМЕНЕ VALO НОЩЕН КРЕМ-МАСКА С ВИТАМИН Ц ЗА БЛЯСЪК И СИЯНИЕ 50 мл
КРЕМ ЗА РЪЦЕ И КРАКА С НАТУРАЛЕН ЕКСТРАКТ ОТ МАСЛИНА И УРЕА 5% 200 мл ECHO
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Маслина (европейска)
- Салата от маслини и лук
- Зехтин - естествен продукт за здраве и красота
- Банички с шунка, кашкавал и маслини
- Домашни брускети с маслинова паста и чесън
- Мариновано козе сирене с маслини, сушени домати, чесън и билки
Коментари към Маслини с топено сирене в хлебни орехчета