Маслен крем за торта с ягодов сироп
Необходими продукти:
- 1 чаена чаша безсолно масло, омекотено
- 3 1/2 чаени чаши пудра захар, пресята
- 4 супени лъжици домашен ягодов сироп
- 1 супена лъжица екстракт от ванилия
- 2 супени лъжици пълномаслено прясно мляко
- щипка сол
Начин на приготвяне:
- Разбийте с миксер маслото със захарта, като добавяте постепенно по 1/2 чаена чаша.
- Прибавете 1 супена лъжица ягодов сироп, разбийте с миксера, добавете още 1 супена лъжица от сиропа и така, докато свърши.
- Добавете ванилията и разбийте на висока скорост в продължение на 20 секунди.
- Прибавете една по една лъжиците прясно мляко, като включвате миксера след всяко добавяне.
- Поръсете със солта и разбийте на висока скорост в продължение на 20 секунди.
- Използвайте ягодовия маслен крем за глазура на торти, сладкиши или други кулинарни изкушения.
Да ви е сладко!
Снимки: addapinch.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Обикновен маслен крем
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Крем с кондензирано мляко за торти и сладкиши
- Десерт от райски ябълки с маскарпоне, бисквити и кафе
- Маслен крем за торти и сладкиши
- Нежен ванилов сладкиш с прясно мляко
- Сиропирани дюли с крем маскарпоне
- Десерт с чиа и прясно мляко
- Белтъчен крем за торти и сладкиши
- Чийзкейк в чашка
Коментари към Маслен крем за торта с ягодов сироп