Маслени бонбони с прясно мляко
Необходими продукти:
3 супени лъжици брашно
200 грама масло
500 милилитра прясно мляко
1 супена лъжица захар
За плънка и за украса на бонбоните използвайте продукти по избор: ядки, семена, шоколад, кокосови стърготини, натрошени бисквити, захаросани плодове и други.
Начин на приготвяне:
Изпечете брашното в нагорещен тефлонов тиган при непрекъснато бъркане. След това прехвърлете съдържанието в друг съд, прибавете маслото, захарта и разбъркайте.
Ред е на прясното мляко, налейте го постепенно бъркайте старателно. Трябва да се получи еластична смес, от която оформете бонбони. В средата на всеки сложете ядка, парченце шоколад или друг пълнеж. Оваляйте в кокосови стърготини, натрошени бисквити или покритие по избор.
Приберете десерта в хладилника за няколко часа, за да стегне.
Добър апетит!
Снимка: kulinarnyj-recept.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БОНБОНИ ЛИКОРИЯ - РОШЕН ЗА ГЪРЛО С НИШАДЪР 126 гр.
МЕНТИНА КАРАМЕЛАЖНИ БОНБОНИ СПЕАРМИНТ 40 г
БИЛКОВИ БОНБОНИ ЗА СВЕЖ ДЪХ АЛПЕНКРАФТ 75 г SALUS HAUS
АЛПИ ДЪВЧАЩИ БОНБОНИ С ПЪЛНЕЖ МАГАРЕШКО МЛЯКО И ШОКОЛАД 60 г
ЕКСТРА ЛАКС слабителни бонбони * 10 бр.
МЕНТИНА ЖЕЛИРАНИ БОНБОНИ МЕНТА 80 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Препечени чеснови филийки с масло, самардала и чубрица
- Домашни шоколадови бонбони
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
- Обикновен маслен крем
- Синапено масло – хранителен състав, ползи и странични ефекти
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Бонбони орео с шоколад
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
Коментари към Маслени бонбони с прясно мляко