Малиново сорбе с бял шоколад
Необходими продукти:
- 500-600 грама малини
- 100 грама захар
- 100 грама бял шоколад
Начин на приготвяне:
Смелете малините и захарта с помощта на блендер. Получената смес разпределете в купички за сладолед и сложете във фризера за около 20-30 минути до получаването на меко сорбе. След това преместете съдържанието във форма и върнете във фризера за още 3-4 часа. Преди да поднесете, полейте с разтопен на водна баня бял шоколад.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Десерти от плодове
- Сорбе с мандарини
- Млечно сорбе с пъпеш и карамелизирани фъстъци
- Сорбе с ревен и джин
- Веган сорбе с банани и портокали
- Сорбе от ябълки и лайм с кисело мляко
- Освежаващ летен коктейл с лимоново сорбе, вишнев сироп и орехи
- Чаено сорбе
- Сорбе от червени портокали
- Сорбе от диня
- Сорбе от ягодова маргарита
Коментари към Малиново сорбе с бял шоколад