Лешникова торта за 5 минути без брашно и масло в микровълнова
Необходими продукти:
3 яйца
200 грама смлени лешници
1 чаена лъжица набухвател
малко какао (може и без него)
80 грама захар
Начин на приготвяне:
Смесете лешниците, яйцата, захарта, какаото и бакпулвера.
Подмажете подходяща форма (с вместимост 1 литър) с масло и поръсете с брашно. Изсипете полученото тесто в нея и поставете в микровълновата за 5 минути при 900 Вт.
Нека тортата се охлади и поднесете.
Може да поръсите с пудра захар, натрошени лешници, да украсите с бита сметана, плодове или да полеете с разтопен шоколад.
Може да приготвите два блата по този начин, които да съедините с разтопен шоколад и изобщо да експериментирате на воля.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Торта Мравуняк с кондензирано мляко и орехи
- Крем за сладкиши от крема сирене и сметана
- Торта от вафлени кори с кондензирано мляко и орехи
- Маслен крем за торти и сладкиши
- Торта от вафлени кори с крем от бял шоколад и кокос
- Торта Червено кадифе с крем от извара
- Белтъчен крем с карамел и кафе (за торти и сладкиши)
- Как да си направим оригинална декорация за торта с шоколад
- Белтъчен крем за торти и сладкиши
- Пандишпанова торта с крем от масло и халва
Коментари към Лешникова торта за 5 минути без брашно и масло в микровълнова