Начало Хранене Рецепти Десерти Кейкове и торти Лесен безглутенов сладкиш (брауни)

Лесен безглутенов сладкиш (брауни)

Лесен безглутенов сладкиш (брауни) - изображение

Необходими продукти:

  • 225 грама шоколад (без глутен)
  • 140 грама масло
  • 4 големи яйца
  • 225 грама захар
  • 100 грама безглутеново брашно
  • 1 супена лъжица какао

Начин на приготвяне:

Включете фурната да се подгрява на 160 градуса, докато приготвите рецептата.

Застелете правоъгълна тавичка с хартия за печене.

Начупете 175 грама от шоколада и го разтопете на водна баня заедно с маслото и разбъркайте, за да се комбинират.

Останалия шоколад нарежете на ситно.

Разбийте яйцата със захарта с помощта на миксер, за да се получи въздушна смес, която се е удвоила. Сипете разтопения шоколад и отново разбъркайте, за да се комбинират. Внимателно сложете брашното и какаото, комбинирайте отново и накрая прибавете нарязания шоколад.

Излейте сместа в приготвената тавичка и печете за 20 минути до готовност. Свалете от котлона и изчакайте да се охлади. Поръсете с още какао по желание.

За Framar.bg: Данна Панджарова
Източник: realfood.tesco.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиСнимкиАлт. медицинаХранене при...ЛюбопитноДиетиЗдравни съветиПсихологияЛечения