Коктейл от ром, нар и шампанско

Необходими продукти:
2 чаени чаши вода
1 чаена чаша захар
750 милилитра охладено сухо шампанско
5 чаени чаши бял ром
2 чаени чаши сок от нар
1 голям лимон, нарязан на тънки парчета
зърна нар
листа прясна мента (по желание)
кубчета лед
Начин на приготвяне:
Смесете водата и захарта в тенджерка и нека сместа заври (бъркайте, докато захарта се разтвори). Оставете я да къкри на бавен огън в продължение на 5 минути, след което сиропът трябва да изстине напълно.
В отделен съд смесете шампанското, рома и сока от нар. Налейте от комбинацията в подходяща чаша и добавете от сиропа колкото желаете, за да подсладите напитката. След това сложете резени лимон, зърна от нар и кубчета лед.
Коктейлът е готов.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХРИСТИНА МАСАЖНО МАСЛО ЯГОДА, СМЕТАНА И ШАМПАНСКО 150 мл
ХРИСТИНА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЯГОДА, ШАМПАНСКО И СМЕТАНА 500 мл
ДАБЪЛ УУД ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ капсули * 180
КЛОРАН ШАМПОАН С НАР ЗА БОЯДИСАНА КОСА 400 мл.
МЕА НАТУРА СКРАБ ЗА ЛИЦЕ С НАР 100 мл
ЕЛИНА МЕД КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С НАР 75 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- 9 причини, поради които да пием чай от кори на нар
- Еспресо тоник
- Безалкохолен коктейл Светофар
- Новата виагра - сок от нар
- Нар
- Как най-лесно да си отгледаме лековития нар в домашни условия?
- Джин с тоник и пъпеш
- Захарна тръстика
- Малинов коктейл с ликьор, спрайт и водка
- Нар – хранителна стойност, полезни свойства и противопоказания
Коментари към Коктейл от ром, нар и шампанско