Кафеен сироп с коняк (за пандишпанови сладкиши)
Необходими продукти:
1 чаена чаша вода
1 супена лъжица коняк
2 супени лъжици смляно кафе
1 чаена чаша захар
Начин на приготвяне:
Изсипете захарта в подходящ съд и залейте с 1/2 чаена чаша вода. Затоплете, докато сладките кристалчета се разтопят. След това нека сместа заври.
Кафето сварете в останалата вода. Оставете да престои 15-20 минути и прецедете. Тогава налейте при сиропа, добавете коняка и разбъркайте всичко старателно.
Когато течността се охлади, може да сиропирате пандишпановите сладкиши.
Добър апетит!
Снимка: nakyhne.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХАРМОНИКА БИО СИРОП ОТ ВИШНИ 750 мл
РЕСКЮ ГЪМИ НАЙТ дъвчащи бонбони * 60
ПРОТЕИНИ СИ ДИЕТИЧЕН СИРОП ЗЕРО ШОКОЛАД 320 мл
ВИРАЛ ПРОТЕКТ КИДС сироп 125 мл
СИРОП ОТ МЕНТА ОТ ЕЛЕНСКИЯ БАЛКАН 285 мл
НУТРИГЕН СИРОП ИМУНИТЕТ ЗА ДЕЦА 150 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Интересни факти за кафето, които може би не знаете
- Сироп от люляк
- Използвайте утайка от кафе за подхранване на доматите
- Направете си сироп от акация срещу грип, простуда и стомашни спазми
- Как да си захванем кафеено дръвче от 1 зрънце кафе?
- Защитете растенията от охлювите с утайка от кафе
- Течност в белите дробове: 5 метода за подобряване на състоянието
- Направете си домашен сироп от живовляк против кашлица
- Вредно ли е да пием кафе на гладно
- Индийски сиропиран десерт Джалеби
Коментари към Кафеен сироп с коняк (за пандишпанови сладкиши)