Кафеен сироп с коняк (за пандишпанови сладкиши)

Необходими продукти:
1 чаена чаша вода
1 супена лъжица коняк
2 супени лъжици смляно кафе
1 чаена чаша захар
Начин на приготвяне:
Изсипете захарта в подходящ съд и залейте с 1/2 чаена чаша вода. Затоплете, докато сладките кристалчета се разтопят. След това нека сместа заври.
Кафето сварете в останалата вода. Оставете да престои 15-20 минути и прецедете. Тогава налейте при сиропа, добавете коняка и разбъркайте всичко старателно.
Когато течността се охлади, може да сиропирате пандишпановите сладкиши.
Добър апетит!
Снимка: nakyhne.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
НУРС СИРОП ОТ ЧЕРНА ЧЕРНИЦА 320 г
МУКОСОЛВАН ДУО сироп 100 мл САНОФИ
МЬОЛЕРС МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА сироп с вкус на ябълка 250 мл
ТУСИРЕКС сироп 120 мл
БРОНХОТОН НЕО сироп 120 мл ДАНСОН
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Индия: 19 смъртни случая на деца след прием на сироп за кашлица
- Видове лекарствени форми
- Как да си приготвим домашен сироп от бъз за подсилване на имунитета
- Крем с кафе
- Бодлив залист, Месарска метла, Миши чемшир, Миши трън, Самодивски чемшир, Див чемшир
- Пригответе си сироп за кашлица от лук и небетшекер
- Лекувайте и пречиствайте белите си дробове със сироп от смърчови шишарки
- Кафето, алкохолът и рибата спират развитието на множествена склероза
- Облекчете кашлицата с мед и черен пипер
- Сиропиран орехов сладкиш с коняк, канела и портокалова кора
Коментари към Кафеен сироп с коняк (за пандишпанови сладкиши)