Кафеен сироп с коняк (за пандишпанови сладкиши)

Необходими продукти:
1 чаена чаша вода
1 супена лъжица коняк
2 супени лъжици смляно кафе
1 чаена чаша захар
Начин на приготвяне:
Изсипете захарта в подходящ съд и залейте с 1/2 чаена чаша вода. Затоплете, докато сладките кристалчета се разтопят. След това нека сместа заври.
Кафето сварете в останалата вода. Оставете да престои 15-20 минути и прецедете. Тогава налейте при сиропа, добавете коняка и разбъркайте всичко старателно.
Когато течността се охлади, може да сиропирате пандишпановите сладкиши.
Добър апетит!
Снимка: nakyhne.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
ЕКО МЕДИКА ДЮЛЯ сироп 500 мл
МУКОСОЛВАН ДУО сироп 100 мл САНОФИ
ХИМАЛАЯ КОФЛЕТ сироп 100 мл
АЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ желирани таблетки * 75 NATURE'S WAY
БРОНХОТОН НЕО сироп 120 мл ДАНСОН
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Черното кафе е свързано с по-нисък риск от смърт
- Видове лекарствени форми
- Заместете сутрешното кафе с тoплa вoдa c мeд
- Бодлив залист, Месарска метла, Миши чемшир, Миши трън, Самодивски чемшир, Див чемшир
- Отдалечете комарите с утайка от кафе
- ПИЙТЕ ПОНЕ ПО 1 ЧАША КАФЕ ВСЕКИ ДЕН
- Здравословните ползи от кафето
- Вредно ли е да пием кафе на гладно
- Еспресо тоник
- Кофеин
Коментари към Кафеен сироп с коняк (за пандишпанови сладкиши)