Кафеен сироп с коняк (за пандишпанови сладкиши)
Необходими продукти:
1 чаена чаша вода
1 супена лъжица коняк
2 супени лъжици смляно кафе
1 чаена чаша захар
Начин на приготвяне:
Изсипете захарта в подходящ съд и залейте с 1/2 чаена чаша вода. Затоплете, докато сладките кристалчета се разтопят. След това нека сместа заври.
Кафето сварете в останалата вода. Оставете да престои 15-20 минути и прецедете. Тогава налейте при сиропа, добавете коняка и разбъркайте всичко старателно.
Когато течността се охлади, може да сиропирате пандишпановите сладкиши.
Добър апетит!
Снимка: nakyhne.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БЪЗ (ЦВЯТ) И ДЖИНДЖИФИЛ СИРОП ЗА РАЗРЕЖДАНЕ 285 мл ЗДРАВНИЦА
СИРОП ОТ БЪЗ 280 г БИЗНЕС КЪЩА
ХАРМОНИКА БИО СИРОП ОТ МЕНТА 750 мл
ПЮР НУТРИШЪН МЕЛАТОНИН С ВКУС НА ЯГОДА желирани таблетки 1 мг * 60 0642
НовМУКОСОЛВАН ДУО сироп 100 мл САНОФИ
ФЛОРАДИКС МУЛТИВИТАМИН сироп 250 мл SALUS HAUS
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Видове лекарствени форми
- Бодлив залист, Месарска метла, Миши чемшир, Миши трън, Самодивски чемшир, Див чемшир
- Кафе по време на бременност – безопасно или противопоказно
- Кафе-арабско
- Как да си захванем кафеено дръвче от 1 зрънце кафе?
- Умерено количество кафе през бременността не води до хиперактивност при децата
- Сиропирани дюли с крем маскарпоне
- Кафе с чесън, мед и лимон
- Пригответе си сироп за кашлица от лук и небетшекер
- Направете си сироп от ябълки, моркови и цвекло за подобряване на кръвната картина
Коментари към Кафеен сироп с коняк (за пандишпанови сладкиши)