Кафеен сироп с коняк (за пандишпанови сладкиши)
Необходими продукти:
1 чаена чаша вода
1 супена лъжица коняк
2 супени лъжици смляно кафе
1 чаена чаша захар
Начин на приготвяне:
Изсипете захарта в подходящ съд и залейте с 1/2 чаена чаша вода. Затоплете, докато сладките кристалчета се разтопят. След това нека сместа заври.
Кафето сварете в останалата вода. Оставете да престои 15-20 минути и прецедете. Тогава налейте при сиропа, добавете коняка и разбъркайте всичко старателно.
Когато течността се охлади, може да сиропирате пандишпановите сладкиши.
Добър апетит!
Снимка: nakyhne.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БРОНХОТОН НЕО сироп 120 мл ДАНСОН
БРОНХИ ХЕРБАЛ МИКС сироп 150 мл НИКСЕН
БИОХЕРБА ПАСТИЛИ ЗА ГЪРЛО И БРОНХИ таблетки * 12
ВИРАЛ ПРОТЕКТ КИДС сироп 125 мл
ФОЛИПИЛ БРОНХИ сироп 180 г ОМЕГА ВИТА
МАРИАМЕД сироп 100 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Видове лекарствени форми
- Бодлив залист, Месарска метла, Миши чемшир, Миши трън, Самодивски чемшир, Див чемшир
- Сироп от мандарини с лимонов сок
- Облекчете хроничната кашлица със сироп от мед, алое и зехтин
- Кофеин
- Кафе с чесън, мед и лимон
- Елиминирайте камъните в бъбреците със сироп от мед, зехтин, лимон, магданоз и пудра захар
- Сиропиран орехов сладкиш с коняк, канела и портокалова кора
- Сиропирани дюли с крем маскарпоне
- Кафето понижава риска от развитие на подагра
Коментари към Кафеен сироп с коняк (за пандишпанови сладкиши)