Кафеен сироп с коняк (за пандишпанови сладкиши)

Необходими продукти:
1 чаена чаша вода
1 супена лъжица коняк
2 супени лъжици смляно кафе
1 чаена чаша захар
Начин на приготвяне:
Изсипете захарта в подходящ съд и залейте с 1/2 чаена чаша вода. Затоплете, докато сладките кристалчета се разтопят. След това нека сместа заври.
Кафето сварете в останалата вода. Оставете да престои 15-20 минути и прецедете. Тогава налейте при сиропа, добавете коняка и разбъркайте всичко старателно.
Когато течността се охлади, може да сиропирате пандишпановите сладкиши.
Добър апетит!
Снимка: nakyhne.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АМБРОЗИЯ ВИТАМИН B17 + РЕЙШИ сироп 100 мл ДОЛЕРАН ФАРМА
ЕКО МЕДИКА СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ 500 мл
ФЛЕКС КОД ГОЛД сироп 500 мл ХЕРБАМЕДИКА
НУРС СИРОП ОТ ЧЕРНА ЧЕРНИЦА 320 г
ПРОМОМЕЛУ сироп за кашлица 175 мл
МЬОЛЕРС МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА сироп с вкус на ябълка 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Видове лекарствени форми
- Вредно ли е да пием кафе на гладно
- Използвайте утайка от кафе за подхранване на доматите
- Бодлив залист, Месарска метла, Миши чемшир, Миши трън, Самодивски чемшир, Див чемшир
- Отдалечете комарите с утайка от кафе
- Как да си захванем кафеено дръвче от 1 зрънце кафе?
- Бронираното кафе - наистина ли помага на отслабването
- Откриха защо кафето действа като лаксатив
- Най-лесното тирамису
- Пригответе си сироп за кашлица от лук и небетшекер
Коментари към Кафеен сироп с коняк (за пандишпанови сладкиши)