Карфиолени питки

Необходими продукти:
- 500 грама карфиол
- 1 чаена чаша настърган чедър
- 1 голямо разбито яйце
- 1 чаена лъжица сусамови семена
Начин на приготвяне:
Смелете карфиола и го прехвърлете в купа. Затоплете в микровълнова фурна за 3 минути, след което прецедете през кърпа.
Върнете го в купата и добавете към него чедъра и яйцето.
Омесете и направете 8 питки, които подредете в застлана с хартия за печене тава.
Изпечете на 220 градуса за 20-25 минути, докато станат златисти.
Охладете и поръсете със сусам.
Използвайте питките за хамбургери, като с тях замените стандартното хлебче.
Източник:
eatingwell.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
АЛАЙВ B-КОМПЛЕКС желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Рецепти за туршия със зелен боб
- Карфиол, Цветно зеле
- Цветно зеле, карфиол
- Пюре от карфиол с мащерка и масло
- Паниран карфиол със сладко-лютив сос
- Печено цветно зеле с картофи, гъби и кашкавалена коричка
- Цветно зеле, запечено в кашкавален сос
- Запеканка с броколи, карфиол и спанак
- Задушено цветно зеле в сметанов сос с чесън
- Карфиолът и броколите са идеална помощ при проблеми с храносмилателната система
Коментари към Карфиолени питки