Как да си направим украса за торти от айсинг

Айсингът представлява смес от захар и яйчен белтък. От нея се правят най-различни фигури и форми за декорация на торти и десерти.
Необходими продукти:
- 1 чаена чаша пудра захар
- 1 белтък
- лимонов сок
Начин на приготвяне:
Разбийте белтъка с помощта на вилица до образуването на лека пяна. След това започнете постепенно да добавяте пудрата захар, като не спирате да разбивате. През това време сложете и малко лимонов сок.
Процесът продължава до получаването на устойчива маса. Айсингът е готов.
Следва да изрисувате желаната фигура или да използвате шаблон за създаването на такава. По-лесно е да си набавите шаблони.
Върху тях сложете лист целофан, за да може да виждате добре контурите, по които ще работите.
Сместа изсипете в найлонов плик, навийте го плътно и отрежете единия ъгъл (направете малък отвор).
Вече може да започвате да рисувате. Бъдете старателни!
Щом приключите, оставете готовите декорации да престоят 12 часа, за да изсъхнат добре. Направете повече, защото са крехки и се чупят лесно.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЕТЕРИКА СУХ РОЗОВ ЦВЯТ И ПЪПКИ 20 гр.
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
БИОХЕРБА РОЖКОВ БРАШНО 200 г
БИОХЕРБА ОВЕСЕНО БРАШНО 500 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Кулинарни хитринки
- Ягодово руло
- Японска вишна, Сакура
- Сватбената торта - символика и история
- Мляко с ориз
- Как да направим естествен надпис на стена или ограда на градинката си, без да използваме боя?
- Пясъчна торта с крем от кондензирано мляко и ядки
- Белтъчен крем с карамел и кафе (за торти и сладкиши)
- Шоколадови пастички със смлени бадеми
- Кралска торта
- Шоколадов сладкиш с лешници
Коментари към Как да си направим украса за торти от айсинг