Как да си направим малинова пудра

Малиновата пудра се използва за декорация на десерти, оцветяване на сладкиши, кремове и напитки. Придава аромат, цвят и вкус на свежест. Освен това, може да я използвате по всяко време на годината, когато ви потрябва, съхранявайки я в херметически буркан на хладно и тъмно място. Ето как да си я приготвите само в домашни условия.
Необходими са:
- 500 грама пресни малини
- 200 грама пудра захар
Първо си набавете пресните плодове, сложете ги върху решетка и ги оставете да съхнат на проветриво място. Ще отнеме около седмица.
В блендер сложете червените плодчета и ги смелете, добавете захарта и разбийте отново. Получената смес пресейте през фина цедка, за да отделите семките и пресипете в сух херметически буркан.
Използвайте, когато решите и декорирайте с наслада вашите десерти, кремове, сладоледи или напитки. Да ви е сладко!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.everycakeyoubake.pl
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АВЕН КУВРАНС КОМПАКТНА КРЕМ - ПУДРА С МАТИРАЩ ЕФЕКТ SPF 30 03 ПЯСЪК
Б - МАКС БЮТИ БЛЕНДЕР 18677
КОКОНА БЕБИНО БЕБЕШКА ПУДРА 50 г
КЛОРАН БЕБЕ КОМПЛЕКТ С УСПОКОЯВАЩ ЕКСТРАКТ ОТ НЕВЕН - НЕЖЕН ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ 200 мл + ЗАЩИТНА ПУДРА 100 г
СНБ ДЕЗОДОРИРАЩА ПУДРА ЗА КРАКА 100 г
ГЕВОЛ MED ПУДРА ЗА КРАКА 100 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Кулинарни хитринки
- Подхранете кожата на лицето си с маска от малини и кисело мляко
- Възстановете сухата и увредена кожа с маска от малини, мед и кисело мляко
- Направете си маска за сияйна кожа от малини, мед и овесени ядки
- Малинови кексчета с шоколадова глазура
- Тонизирайте кожата на лицето си с маска от малини, зелен чай и кисело мляко
- 8 златни съвета, по които да отгледаме изобилие от домашни малини
- Коктейл от диня с ягоди и малини
- Здравословни мъфини с три съставки
- Шоколадово руло с маскарпоне и малини
- Ананасово смути с малини, морков и портокал
Коментари към Как да си направим малинова пудра