Как да си направим малинова пудра

Малиновата пудра се използва за декорация на десерти, оцветяване на сладкиши, кремове и напитки. Придава аромат, цвят и вкус на свежест. Освен това, може да я използвате по всяко време на годината, когато ви потрябва, съхранявайки я в херметически буркан на хладно и тъмно място. Ето как да си я приготвите само в домашни условия.
Необходими са:
- 500 грама пресни малини
- 200 грама пудра захар
Първо си набавете пресните плодове, сложете ги върху решетка и ги оставете да съхнат на проветриво място. Ще отнеме около седмица.
В блендер сложете червените плодчета и ги смелете, добавете захарта и разбийте отново. Получената смес пресейте през фина цедка, за да отделите семките и пресипете в сух херметически буркан.
Използвайте, когато решите и декорирайте с наслада вашите десерти, кремове, сладоледи или напитки. Да ви е сладко!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: www.everycakeyoubake.pl
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АВЕН КУВРАНС ПУДРА ПАЛИТРА - БРОНЗОВА 9 гр.
Б - МАКС ТАМПОН ЗА ФОН ДЬО ТЕН СИН * 1
СТАНДЕЛИ ЧЕТКА ЗА ПУДРА ROSE GOLD
СТАНДЕЛИ ГЪБИЧКИ ЗА ПУДРА * 2 0780148
НовГАЛАФАРМ БЕЙБИГАЛ БЕБЕ ПУДРА 90 г
АВЕН КУВРАНС КОМПАКТНА КРЕМ - ПУДРА С МАТИРАЩ ЕФЕКТ SPF 30 03 ПЯСЪК
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Кулинарни хитринки
- Локални средства
- Малинов сладкиш с овесени ядки и маслени трохи
- Малинови бонбони с кокос
- Малини - ползи за здравето
- Мартенска панакота с малини
- Домашна малинова лимонада
- Тайбери
- 8 златни съвета, по които да отгледаме изобилие от домашни малини
- Малиново мохито с ром
- Банички с червени боровинки, сирене и малиново сладко
Коментари към Как да си направим малинова пудра