Начало Хранене Рецепти Добре е да знаете ... Кулинарни хитринки Как да си направим малинова пудра

Как да си направим малинова пудра

Как да си направим малинова пудра - изображение

Малиновата пудра се използва за декорация на десерти, оцветяване на сладкиши, кремове и напитки. Придава аромат, цвят и вкус на свежест. Освен това, може да я използвате по всяко време на годината, когато ви потрябва, съхранявайки я в херметически буркан на хладно и тъмно място. Ето как да си я приготвите само в домашни условия.

Необходими са:


  • 500 грама пресни малини
  • 200 грама пудра захар

 

Първо си набавете пресните плодове, сложете ги върху решетка и ги оставете да съхнат на проветриво място. Ще отнеме около седмица.

малинова пудра

В блендер сложете червените плодчета и ги смелете, добавете захарта и разбийте отново. Получената смес пресейте през фина цедка, за да отделите семките и пресипете в сух херметически буркан.

малинова пудра

Използвайте, когато решите и декорирайте с наслада вашите десерти, кремове, сладоледи или напитки. Да ви е сладко!

малинова пудра

За framar.bg: Русиана Михайлова

Източник: www.everycakeyoubake.pl

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЗдравни съветиХрани и ястияИсторияЛюбопитноРецептиЛайфстайл