Как да редуцираме балсамов оцет
Необходими продукти:
- 2 чаени чаши балсамов оцет
- 1/2 чаена чаша кафява захар
Начин на приготвяне:
Смесете оцета балсамико със захарта в касерола. Загрейте на средна температура, докато захарта се разтопи. Увеличете температурата, за да заври течността, след което намалете котлона до ниска степен. Сместа трябва да къкри 20 минути. Проверете дали е готова глазурата с помощта на шпатула - прекарайте я по дъното на съда през соса, трябва да остава чиста следа, която след това отново да се покрие с глазура. Тогава охладете и сложете я в буркан и приберете в хладилник.
Глазурата от балсамов оцет се използва често в кулинарията, не само за обогатяване на вкуса, но и за декорация.
За framar.bg: Данна Панджарова
Източник: allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНОЦЕТИ ДОМАТЕН ОЦЕТ 250 мл
ВИНОЦЕТИ ДЕТОКС ОЦЕТ С КУРКУМА, ДЖИНДЖИФИЛ И КАНЕЛА 250 мл
ВИНОЦЕТИ МЕДЕН ОЦЕТ 500 мл
ПЮРВИТАЛ НОРМА ФЕТ ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ капсули * 60
МЕДЕН ОЦЕТ 250 мл 090601 FAMILLY MARY
СУОНСЪН ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ таблетки 200 мг * 120 SWD036
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Лечение на ставни заболявания с ябълков оцет
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Направете си домашен антивирусен оксимел с мощно действие против грип
- Изпитани рецепти при висока температура
- E260 Оцетна киселина
- Лечение на херпес на устата с ябълков оцет
- Ябълковият оцет може да помогне при лечението на улцерозен колит
- Направете си сами домашен ябълков оцет
- Помага ли ябълковият оцет при киселини
- Как да почистим велурa без препарат
Коментари към Как да редуцираме балсамов оцет