Как да премахнем горчивия привкус на репичките

В сезона на салатите от пресни зеленчуци ще ви разкрием една малка тайна, с чиято помощ да премахнете горчивия привкус на репичките.
Измийте малките червени зеленчуци и ги нарежете не тънки кръгчета.
След това ги сложете в дълбока купа или друг подходящ съд. Подсолете ги и полейте обилно с прясно изцеден лимонов сок.
Разбъркайте и оставете репичките да престоят така около 10-15 минути.
Вече може да използвате в салатата.
Добър апетит!
Снимки: povarenok.ru; decor-garden.com.ua
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АНДРЕА ЛАБ ГОРЧИВ ЛАК СРЕЩУ ГРИЗАНЕ НА НОКТИ 10.5 мл
СУОНСЪН ГОРЧИВ ПЪПЕШ капсули 500 мг * 60
ПРОМОКАЙСИЕВИ ЯДКИ ГОРЧИВИ 150 г СТЕЛ АРГО
ПОДМЛАДЯВАЩИЯТ ЕНЗИМ - Д-Р ХИРОМИ ШИНИЯ - СИЕЛА
КАК ДА ОЦЕЛЕЕШ В БЪЛГАРИЯ - Ф. ЗУБЕРСКИ, В. ИВАНОВ, Д. ЙОРДАНОВ - СИЕЛА
ЕФЕКТИВНИТЕ РОДИТЕЛИ - МИЛЕНА МАНОВА - СИЕЛА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Кулинарни хитринки
- 4 начина, които ще ни помогнат да разберем в какво сме добри
- Усещане за горчиво
- Млечни тайни или няколко хитринки при приготвяне на млякото
- 8 грешки, които вие правите по отношение на вашите обувки за бягане
- Пет прости правила за правилно хранене
- Вкусова сетивна система
- 8 неща, които трябва да знаете за участието в маратон
- 5 съвета за извличане на максимума от трицепс екстензиите на скрипец
- 12 начина да станете по-добри колоездачи
- Малкият трик, който ще направи вашата тренировка по-ефективна
Коментари към Как да премахнем горчивия привкус на репичките