Как да премахнем горчивия привкус на репичките
В сезона на салатите от пресни зеленчуци ще ви разкрием една малка тайна, с чиято помощ да премахнете горчивия привкус на репичките.
Измийте малките червени зеленчуци и ги нарежете не тънки кръгчета.
След това ги сложете в дълбока купа или друг подходящ съд. Подсолете ги и полейте обилно с прясно изцеден лимонов сок.
Разбъркайте и оставете репичките да престоят така около 10-15 минути.
Вече може да използвате в салатата.
Добър апетит!
Снимки: povarenok.ru; decor-garden.com.ua
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СУОНСЪН ГОРЧИВ ПЪПЕШ капсули 500 мг * 60 SW1161
ПРОМОАНДРЕА ЛАБ ГОРЧИВ ЛАК СРЕЩУ ГРИЗАНЕ НА НОКТИ 10.5 мл
КАЙСИЕВИ ЯДКИ ГОРЧИВИ 150 г СТЕЛ АРГО
ТЪНКОТО ИЗКУСТВО НА СЪБЛАЗНЯВАНЕТО - МАРК МЕНСЪН - ХЕРМЕС
ПОДМЛАДЯВАЩИЯТ ЕНЗИМ - Д-Р ХИРОМИ ШИНИЯ - СИЕЛА
КАК ДА ОЦЕЛЕЕШ В БЪЛГАРИЯ - Ф. ЗУБЕРСКИ, В. ИВАНОВ, Д. ЙОРДАНОВ - СИЕЛА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Кулинарни хитринки
- СЪВЕТИ ПРИ НЕРВЕН СТОМАХ
- Вкусова сетивна система
- За какво са полезни листата от репички и как да ги приемаме
- Репички – хранителна стойност и полезни свойства
- Съвети за здрав сън
- 4 начина, които ще ни помогнат да разберем в какво сме добри
- Пъстра салата с червени, лилави картофи и репички
- Рецепти за салати от маруля
- Как да разтваряме правилно желатина
- 7 тренировъчни грешки, водещи до болки в коленете
Коментари към Как да премахнем горчивия привкус на репичките