Как да премахнем горчивия привкус на репичките

В сезона на салатите от пресни зеленчуци ще ви разкрием една малка тайна, с чиято помощ да премахнете горчивия привкус на репичките.
Измийте малките червени зеленчуци и ги нарежете не тънки кръгчета.
След това ги сложете в дълбока купа или друг подходящ съд. Подсолете ги и полейте обилно с прясно изцеден лимонов сок.
Разбъркайте и оставете репичките да престоят така около 10-15 минути.
Вече може да използвате в салатата.
Добър апетит!
Снимки: povarenok.ru; decor-garden.com.ua
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КАЙСИЕВИ ЯДКИ ГОРЧИВИ 150 г СТЕЛ АРГО
АНДРЕА ЛАБ ГОРЧИВ ЛАК СРЕЩУ ГРИЗАНЕ НА НОКТИ 10.5 мл
СУОНСЪН ГОРЧИВ ПЪПЕШ капсули 500 мг * 60
ПОДМЛАДЯВАЩИЯТ ЕНЗИМ - Д-Р ХИРОМИ ШИНИЯ - СИЕЛА
КАК ДА ОЦЕЛЕЕШ В БЪЛГАРИЯ - Ф. ЗУБЕРСКИ, В. ИВАНОВ, Д. ЙОРДАНОВ - СИЕЛА
ЕФЕКТИВНИТЕ РОДИТЕЛИ - МИЛЕНА МАНОВА - СИЕЛА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Кулинарни хитринки
- Вкусова сетивна система
- Репичка
- Как да тренирате при хипотироидизъм и тиреоидит на Хашимото
- 7 тренировъчни грешки, водещи до болки в коленете
- Как слабите хора могат лесно да покачват мускулна маса - отговорите
- СЪВЕТИ ПРИ НЕРВЕН СТОМАХ
- Репички – хранителна стойност и полезни свойства
- Тренировъчните тайни на Джейсън Стейтъм
- Препоръки и съвети при крос на плажа
- Горчивите салати - модерни и полезни
Коментари към Как да премахнем горчивия привкус на репичките