Как да премахнем горчивия привкус на репичките

В сезона на салатите от пресни зеленчуци ще ви разкрием една малка тайна, с чиято помощ да премахнете горчивия привкус на репичките.
Измийте малките червени зеленчуци и ги нарежете не тънки кръгчета.
След това ги сложете в дълбока купа или друг подходящ съд. Подсолете ги и полейте обилно с прясно изцеден лимонов сок.
Разбъркайте и оставете репичките да престоят така около 10-15 минути.
Вече може да използвате в салатата.
Добър апетит!
Снимки: povarenok.ru; decor-garden.com.ua
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КАЙСИЕВИ ЯДКИ ГОРЧИВИ 150 г СТЕЛ АРГО
АНДРЕА ЛАБ ГОРЧИВ ЛАК СРЕЩУ ГРИЗАНЕ НА НОКТИ 10.5 мл
СУОНСЪН ГОРЧИВ ПЪПЕШ капсули 500 мг * 60
ТЪНКОТО ИЗКУСТВО НА СЪБЛАЗНЯВАНЕТО - МАРК МЕНСЪН - ХЕРМЕС
ПОДМЛАДЯВАЩИЯТ ЕНЗИМ - Д-Р ХИРОМИ ШИНИЯ - СИЕЛА
КАК ДА ОЦЕЛЕЕШ В БЪЛГАРИЯ - Ф. ЗУБЕРСКИ, В. ИВАНОВ, Д. ЙОРДАНОВ - СИЕЛА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Кулинарни хитринки
- За какво са полезни листата от репички и как да ги приемаме
- 5 неща, които да ви помогнат да се бръснете по-рядко (защото наистина е досадно понякога)
- Вкусова сетивна система
- Лошите навици при колоездене и как да ги коригирате
- Използвайте репички против гъбички и миризма на краката
- Как да постигнете успех на новата си работа
- Репички – хранителна стойност и полезни свойства
- Как да направите перфектното суфле
- Как да имам успешна връзка – ръководство за мъже
- 12 тайни за ускоряване горенето на мазнините в тялото
Коментари към Как да премахнем горчивия привкус на репичките