Как да поднесем храната по оригинален начин - Четвърта част
В четвъртата част ще ви покажем саламена мишка, торта-гнездо, риба от цвекло, бананов делфин в море от коктейл и още интересни начини да поднесем храната по оригинален начин.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ИЗКУСТВОТО ИМА ЗНАЧЕНИЕ - НИЙЛ ГЕЙМЪН - СИЕЛА
МАЛКА КНИГА ЗА ГОЛЕМИТЕ ИДЕИ - ДАНИЕЛ СМИТ - СИЕЛА
ИДЕИТЕ СА ЕДИНСТВЕНАТА ТИ ВАЛУТА - РОД ДЖЪДКИНС - ЖАНУА 98
НАН - 2 КОМФОРТИС ПРЕХОДНО МЛЯКО 800 г 6+ месеца
КФД НУТРИШЪН КОКОСОВ ЧИПС 250 г
ЗОЯ БИО КОКОСОВО БРАШНО 200 гр.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Любопитни факти от кулинарния свят
- 20 продукта, които могат да понижат нивото на холестерола
- Методи за лечение на анорексия
- Регулация на слюноотделянето
- Секреция на стомашен сок
- Консумирайте тези 8 храни при раздразнен стомах
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Разграждане и резорбция на белтъци, масти и въглехидрати
- 15 продукта, които едновременно подпомагат отслабването и засищат
- 18 храни, които приличат и помагат на нашите органи
- Хранене през тръба
Коментари към Как да поднесем храната по оригинален начин - Четвърта част