Как да поднесем храната по оригинален начин - Четвърта част
В четвъртата част ще ви покажем саламена мишка, торта-гнездо, риба от цвекло, бананов делфин в море от коктейл и още интересни начини да поднесем храната по оригинален начин.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ИЗКУСТВОТО ИМА ЗНАЧЕНИЕ - НИЙЛ ГЕЙМЪН - СИЕЛА
МАЛКА КНИГА ЗА ГОЛЕМИТЕ ИДЕИ - ДАНИЕЛ СМИТ - СИЕЛА
ИДЕИТЕ СА ЕДИНСТВЕНАТА ТИ ВАЛУТА - РОД ДЖЪДКИНС - ЖАНУА 98
ШАРЛАН 500 мл. БАЛЧО
АМИКС МР. ПОПЪРС ФИТНЕС ПРОТЕИНОВИ ПАЛАЧИНКИ 800 гр.
ЗОЯ БИО КАКАОВО МАСЛО 500 гр.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Любопитни факти от кулинарния свят
- Хранене през тръба
- Методи за лечение на анорексия
- Секреция на стомашен сок
- Избягване на киселинни храни
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Бял бор
- Разграждане и резорбция на белтъци, масти и въглехидрати
- Консумирайте тези 8 храни при раздразнен стомах
- Пробиотици
- Маслена палма
Коментари към Как да поднесем храната по оригинален начин - Четвърта част