Как да поднесем храната по оригинален начин - Четвърта част
В четвъртата част ще ви покажем саламена мишка, торта-гнездо, риба от цвекло, бананов делфин в море от коктейл и още интересни начини да поднесем храната по оригинален начин.










Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ИЗКУСТВОТО ИМА ЗНАЧЕНИЕ - НИЙЛ ГЕЙМЪН - СИЕЛА
МАЛКА КНИГА ЗА ГОЛЕМИТЕ ИДЕИ - ДАНИЕЛ СМИТ - СИЕЛА
КУТИИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА ХРАНА LIVINGTON FLEX & FRESH BOX SET
ФРИЗОЛАК LF БЕЗ ЛАКТОЗА 400 г
АРОНИЯ НА ПРАХ 100 г ЗДРАВНИЦА
ЛАКТАНА БИО 2 600 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Любопитни факти от кулинарния свят
- 6 причини защо винаги сте гладни
- Най-добрите храни за диабетици
- Хранене през тръба
- Какво означават цветовете на плодовете и зеленчуците за нашето здраве
- Методи за лечение на анорексия
- Избягване на киселинни храни
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Земна ябълка, Иерусалимски артишок, Гулия, Топинамбур
- Как да "храним" слезката (далака)
- 18 храни, които приличат и помагат на нашите органи
Коментари към Как да поднесем храната по оригинален начин - Четвърта част