Как да поднесем храната по оригинален начин - Четвърта част

В четвъртата част ще ви покажем саламена мишка, торта-гнездо, риба от цвекло, бананов делфин в море от коктейл и още интересни начини да поднесем храната по оригинален начин.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ИЗКУСТВОТО ИМА ЗНАЧЕНИЕ - НИЙЛ ГЕЙМЪН - СИЕЛА
МАЛКА КНИГА ЗА ГОЛЕМИТЕ ИДЕИ - ДАНИЕЛ СМИТ - СИЕЛА
СИЛТОНА МАСЛО ОТ БЯЛ ТРЪН НЕФИЛТРИРАНО 250 мл
ЛАЙКА ПОДВИЖЕН УРЕД ЗА НИСКОТЕМПЕРАТУРНО ГОТВЕНЕ ТЕРМОЦИРКУЛАТОР SOUS-VIDE модел SVC107
Безплатна доставка за България!НАН - 3 12+ месеца 400 г НЕСТЛЕ
НУТРИМ ПРО ГОЛД 90 КЛАСИК 1000 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Любопитни факти от кулинарния свят
- Кои са 10-те най-ценни продукта за здравето на жените?
- Консумирайте тези 8 храни при раздразнен стомах
- Хранителни продукти, които подобряват паметта
- Земна ябълка, Иерусалимски артишок, Гулия, Топинамбур
- Хранене през тръба
- Движения на тънкото черво
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Диета № 4Б - при остри чревни заболявания
- Как да си направим кълнове по най-лесния начин?
- Гуар
Коментари към Как да поднесем храната по оригинален начин - Четвърта част