Как да поднесем храната по оригинален начин - Трета част
Разбира се, че външният вид на всяко едно ястие е първото, което прави впечатление. Затова продължаваме да ви представяме креативни идеи за оформянето им, които ще оставят без думи вашите гости, ще зарадват и вас самите. Вижте как може да поднесем храната по оригинален начин.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ИЗКУСТВОТО ИМА ЗНАЧЕНИЕ - НИЙЛ ГЕЙМЪН - СИЕЛА
МАЛКА КНИГА ЗА ГОЛЕМИТЕ ИДЕИ - ДАНИЕЛ СМИТ - СИЕЛА
ИДЕИТЕ СА ЕДИНСТВЕНАТА ТИ ВАЛУТА - РОД ДЖЪДКИНС - ЖАНУА 98
ШАРЛАН 500 мл. БАЛЧО
АМИКС МР. ПОПЪРС ПРОТЕИНОВ ОМЛЕТ 520 гр.
ЗОЯ БИО СУРОВИ КАКАОВИ ЗЪРНА 250 гр.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Добре е да знаете ...
- Любопитни факти от кулинарния свят
- Методи за лечение на анорексия
- Избягване на киселинни храни
- Секреция на стомашен сок
- Разграждане и резорбция на белтъци, масти и въглехидрати
- Хранене през тръба
- Регулация на слюноотделянето
- Загубата на енергия в зряла възраст може да се избегне чрез пълноценни храни в менюто
- Земна ябълка, Иерусалимски артишок, Гулия, Топинамбур
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Пробиотици
Коментари към Как да поднесем храната по оригинален начин - Трета част