Зеленчуково плато със сос Ранч

Пригответе красиво предястие - цветен венец от зеленчуци - и овкусете с домашен сос Ранч.
Необходими продукти:
- 8 чаши цветчета броколи
- 3 чаши брюкселско зеле
- 2 чаши зелен боб
- 1 чаша грах
- 1/2 връзка кейл, измит
- 2 чаши карфиолени цветчета
- 9 чери домата
- сос Ранч
*За измерване на количествата се използва чаена чаша.
Начин на приготвяне:
Сложете голяма тенджера с вода да заври. Поставете голяма купа с ледена вода до котлона. Бланширайте броколите за 1-2 минути във врящата вода и с лъжица на дупки ги прехвърлете в купата с ледена вода, за да изстинат. Прецедете добре. Бланширайте брюкселското зеле, зеления боб и граха по същия начин.
Сипете соса Ранч в купа за сервиране и го поставете в центъра на голяма кръгла чиния или декоративна дъска.
Подредете кейла, броколите, брюкселското зеле, зеления боб, граха и карфиола около купата. Гарнирайте с чери домати и поднесете.
Приятен апетит!
Източник:
eatingwell.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
АЛАЙВ ВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ 50+ таблетки * 30
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
МАКСИМУМ ГРИЙНС КЪМПЛИЙТ таблетки * 90 GNC
ПОЛИФЕНОЛ ЗОН 22 капсули * 60 DOCTOR NATURE
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зеленчуци
- Как и колко да варим различните зеленчуци
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Антиоксидантите като метод на лечение
- Сом на фурна със зеленчуци
- Алкална диета
- Как да сварим зеленчуци на пара
- Маринована сьомга на фурна със зеленчуци, чили и лайм
- Печено пиле със зеленчуци в тенджера
- Как да приготвяме и съхраняваме прясно изцедени сокове
Коментари към Зеленчуково плато със сос Ранч