Зелени маслини на тиган с магданоз и чесън

Необходими продукти:
- 1/4 чаена чаша студено пресован зехтин
- 2 супени лъжици пресен магданоз, нарязан на ситно
- 1 скилидка чесън, нарязана на ситно
- 1 щипка червен пипер
- 2 чаени чаши зелени маслини /изплакнати, отцедени и подсушени/
- 1 супена лъжица червен или бял винен оцет
- 1/2 чаена чаша галета
Начин на приготвяне:
- Загрейте зехтина в тиган на средно силен огън.
- Добавете магданоза, чесъна и червения пипер и ги задушете в продължение на 2-3 минути, като бъркате периодично.
- Прибавете маслините и оцета, разбъркайте и гответе още 2-3 минути.
- С помощта на решетъчна лъжица извадете маслините в чиния.
- Добавете галетата и ги запечете за 3-4 минути до златист цвят.
- Върнете маслините в тигана и разбъркайте добре, за да се покрият с препечените галета.
- Поднесете ги топли и им се насладете.
Приятен апетит!
Снимки: cookbooks365.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОЛИВИА ЛОСИОН ЗА ТЯЛО С ЕКСТРАКТ ОТ МАСЛИНА 300 мл
БИОНДА БОЯ ЗА КОСА PROFESSIONAL DOUBLE 6.35 ЗЛАТЕН МАХАГОН
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ ЗАВИСИМОСТИ
БИОКЕЪР МИКРО КЛИЪР БИЛКОВ КОМПЛЕКС капсули * 60
МАСЛИНОВИ ЛИСТА ЕКСТРАКТ капсули * 30 VIRIDIAN
КАРДИОЛ ФОРТЕ капсули * 30
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Маслина (европейска)
- Салата от маслини и лук
- Консумирайте зелени маслини поради 5 причини
- Мариновано козе сирене с маслини, сушени домати, чесън и билки
- Домашни брускети с маслинова паста и чесън
- Банички с шунка, кашкавал и маслини
- Салата Клеопатра
Коментари към Зелени маслини на тиган с магданоз и чесън