Замразена боровинкова торта с бишкоти

Необходими продукти:
- 44 броя бишкоти
- 100 броя сладки целувки
- 1 чаена чаша сироп от боровинки
- 400 милилитра течно кондензирано мляко
- 400 грама кремообразно кондензирано мляко
- 1/4 чаена чаша сок от лимон
Начин на приготвяне:
Охладете кондензираните млека, смесете ги и разбийте с миксер. Добавете лимоновия сок и продължете процеса на средна скорост.
Получения крем оставете настрана и пригответе правоъгълна тавичка. Подредете част от бишкотите и покрийте с млечния крем.
Украсете десерта с целувките, гарнирайте с боровинков сироп и подредете останалите бишкоти.
Разпределете останалата млечна смес, целувките и сиропа.
Замразете сладкиша два часа, десет минути преди да поднесете го извадете и разрежете. Поднесете и му се насладете!
Да ви е сладко!
Източник: www.amazingpaleo.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Лека кокосова торта с плодове и сметанов крем
- Бананова торта с кондензирано мляко и сметана
- Маслена торта с орехи, карамел и ябълки
- Сиропирана торта с черен шоколад, портокалов крем и глазура
- Ябълкова торта с млечен крем и орехи
- Лесна желирана торта без брашно от йогурт с пресни плодове
- Торта с къпини
- Бърза плодова торта без брашно
- Млечна ягодова торта с крема сирене
- Ванилова торта с крема сирене и малини
Коментари към Замразена боровинкова торта с бишкоти