Желиран плодов мус с джин и тоник

Необходими продукти:
- 6 листа желатин
- 30 милилитра вода
- 280 грама сирене Филаделфия
- 50 грама захар
- 175 милилитра течна сладкарска сметана
- 300 грама мармалад от горски плодове
за кувертюрата:
- 150 милилитра тоник
- 100 милилитра джин
- 120 грама захар
- 4 листа желатин
- розова боя за храни
- пресни малини, къпини, боровинки или нар за украса
- листенца свежа мента за украса
Начин на приготвяне:
В купа сложете сиренето, сметаната, мармалада и сметаната. Разбийте сместа до получаването на крем и охладете. Разтворете желатина във водата и я затоплете след 5 минути. Охладете и комбинирайте с плодовата смес.
Разбъркайте добре и разсипете сместа в десертни чашки или форма. Охладете, а през това време разтворете желатина за покритието и загрейте за 5 минути. Смесете джина с тоника, добавете захарта и боята, разбъркайте и комбинирайте смесите.
Разпределете розовата течност върху вече желираните кремчета и охладете за минимум 3-4 часа. Украсете с плодовете и гарнирайте със свежите листенца мента. Поднесете и се насладете на вкуса.
Да ви е сладичко!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: bocadosdecielo.blogspot.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МИКС ЗА ЗЕЛЕНЧУКОВО ЖЕЛЕ 40 г ЗДРАВНИЦА
АГАР АГАР прах 100 г ПИМЕНТА
ПЛАНЕТА ОРГАНИКА ОВЛАЖНЯВАЩ КРЕМ ЗА ТЯЛО АЛОЕ 360 мл
СНБ ЖЕЛЕ ЗА ПЕДИКЮР С УРЕЯ 250 мл
БИОФИЧИНА ТОСКАНА МУС ЗА КЪДРИЦИ 150 мл
Е ЛЕК РЕСПЕКТ МУС ЗА ТЯЛО 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- За колко време се пречиства черният дроб от алкохол?
- Опасно ли е рязкото спиране на алкохола?
- Употреба на лекарства с алкохол
- Леснодостъпни средства срещу махмурлук
- Клонидин
- Лечение с циталопрам
- Как да се откажете от алкохола сами
- Препарати, съдържащи желязо
- Алкохол в кръвта
- Мус от крема сирене с краставици и копър
Коментари към Желиран плодов мус с джин и тоник