Домашна италианска подправка
Необходими продукти:
- 3 супени лъжици сух босилек
- 3 супени лъжици сух риган
- 1 чаена лъжичка сух градински чай
- 1 чаена лъжичка сух магданоз
- 1 чаена лъжичка суха мащерка
- 1 чаена лъжичка сух розмарин
- 1 супена лъжица чесън на прах /по желание/
- 1/4 чаена лъжичка червен пипер /по желание/
Начин на приготвяне:
- Смесете всички съставки в купа и разбъркайте добре.
- Прехвърлете подправката в чист стъклен буркан с херметическо затваряне.
- Съхранявате на сухо място в срок до 6 месеца.
Приятен апетит!
Снимки: theironyou.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БРОНХОСТИМ таблетки * 120 ТОШКОВ
БИЛКОВА СМЕС №5 200 г ЗДРАВНИЦА
БИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА ЗДРАВ БЯЛ ДРОБ 100 мл
ЧАЙ ФИЛТЪР АЛПИНИСТ
ЧАЙ ФИЛТЪР ДОБРО УТРО * 20
ЧАЙ ФИЛТЪР БРОНХОЛИН * 20
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Древни билкови средства за предизвикване на аборт
- Лечебните билки в България по азбучен ред
- Какво лекува мащерката
- И билките имат странични ефекти
- Отглеждане на розмарин
- Отглеждане на авокадо
- Билки по време на бременност
- Каталог на билки и лечебни растения
- Отглеждане на лимон
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
Коментари към Домашна италианска подправка