Диня в шоколад с ядки

Необходими продукти:
1 килограм диня
200 грама шоколад
50 грама шамфъстъци или други ядки по ваш избор
Начин на приготвяне:
Нарежете динята на триъгълници. Може да отрежете кората, а може и да него правите.
Разтопете шоколада на водна баня и в него потопете половината от всеки резен, за да се получи "шоколадова шапка". Поръсете я с натрошени шамфъстъци и приберете десерта в хладилника, за да стегне покритието.
Може да поръсите и с кокосови стърготини.
След това се насладете на вкуса.
Добър апетит!
Снимки: tele.ru; wclub.ru; gastronom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МЕДЕКС НАТУРАЛЕН БАР ШОКОЛАД И ЯДКИ 40 г
НовМОКРИ КЪРПИ ПАПИЛИОН ДИНЯ * 64
АРСЕЛМЕД ДЕРМАЛЕН ЗАЩИТЕН ФЛУИД SPF50 50 мл
ЖАН Д'АРСЕЛ СОЛЕР СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМООБРАЗЕН ГЕЛ SPF30 200 мл
АФРОДИТА СПА СКРАБ ЗА ТЯЛО МАНГО И ЗЕЛЕН ЧАЙ 250 мл
АГИВА ХИДРАТИРАЩ ДУШ ГЕЛ ДИНЯ, ПЪПЕШ И МЕД 330 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати с плодове
- Кедрови ядки - ползи и вреди
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Студено мляко с шоколад
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Сладко от кори на диня
- Динени семена – състав и полезни свойства
- Ограничаване на консумацията на шоколад
- Шоколадов сладкиш с прясно мляко и заквасена сметана
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
Коментари към Диня в шоколад с ядки