Диня в шоколад с ядки

Необходими продукти:
1 килограм диня
200 грама шоколад
50 грама шамфъстъци или други ядки по ваш избор
Начин на приготвяне:
Нарежете динята на триъгълници. Може да отрежете кората, а може и да него правите.
Разтопете шоколада на водна баня и в него потопете половината от всеки резен, за да се получи "шоколадова шапка". Поръсете я с натрошени шамфъстъци и приберете десерта в хладилника, за да стегне покритието.
Може да поръсите и с кокосови стърготини.
След това се насладете на вкуса.
Добър апетит!
Снимки: tele.ru; wclub.ru; gastronom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СИЙСТАРС РЕГЕНЕРИРАЩ НОЩЕН КРЕМ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 50 мл
МОКРИ КЪРПИ ПАПИЛИОН ДИНЯ * 64
АРСЕЛМЕД ДЕРМАЛЕН ЗАЩИТЕН ФЛУИД SPF50 50 мл
ЖАН Д'АРСЕЛ СОЛЕР СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМООБРАЗЕН ГЕЛ SPF30 200 мл
АФРОДИТА СПА СКРАБ ЗА ТЯЛО МАНГО И ЗЕЛЕН ЧАЙ 250 мл
АГИВА ХИДРАТИРАЩ ДУШ ГЕЛ ДИНЯ, ПЪПЕШ И МЕД 330 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати с плодове
- Диета с диня – варианти, ползи и вреди
- Динени семена – състав и полезни свойства
- Защо е полезно да се яде диня
- Пречистете бъбреците си с диня
- Желиран плодов десерт в динена кора
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Сладко от кори на диня
- Кедрови ядки - ползи и вреди
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Усукана сладка питка с течен шоколад
Коментари към Диня в шоколад с ядки