Диня в шоколад с ядки
Необходими продукти:
1 килограм диня
200 грама шоколад
50 грама шамфъстъци или други ядки по ваш избор
Начин на приготвяне:
Нарежете динята на триъгълници. Може да отрежете кората, а може и да него правите.
Разтопете шоколада на водна баня и в него потопете половината от всеки резен, за да се получи "шоколадова шапка". Поръсете я с натрошени шамфъстъци и приберете десерта в хладилника, за да стегне покритието.
Може да поръсите и с кокосови стърготини.

След това се насладете на вкуса.

Добър апетит!
Снимки: tele.ru; wclub.ru; gastronom.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МЕДЕКС НАТУРАЛЕН БАР ШОКОЛАД И ЯДКИ 40 г
МОКРИ КЪРПИ ПАПИЛИОН ДИНЯ * 64
АРСЕЛМЕД ДЕРМАЛЕН ЗАЩИТЕН ФЛУИД SPF50 50 мл
АГИВА ХИДРАТИРАЩ ДУШ ГЕЛ ДИНЯ, ПЪПЕШ И МЕД 330 мл
АФРОДИТА СПА СКРАБ ЗА ТЯЛО МАНГО И ЗЕЛЕН ЧАЙ 250 мл
БИОВЕН БАРСЕЛОНА ХИДРАТИРАЩА МАСКА ЗА УСТНИ С ДИНЯ * 1
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати с плодове
- Кедрови ядки - ползи и вреди
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Десерт от бисквити в шоколад с крем от маскарпоне и ликьор
- За да бъдат още по-полезни, накисвайте суровите ядки във вода
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Ограничаване на консумацията на шоколад
- Шоколадови кексчета с ванилов крем маскарпоне
- Шоколадов ганаш - перфектната глазура!
- Усукана сладка питка с течен шоколад
- Мнението на специалистите за консумацията на ядки
Коментари към Диня в шоколад с ядки