Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Гъби соте със зелен фасул и чесън

Гъби соте със зелен фасул и чесън

Гъби соте със зелен фасул и чесън - изображение

Необходими продукти:

  • 800 грама замразен зелен фасул
  • 200 грама печурки
  • 2 глави лук
  • олио
  • 2 скилидки чесън
  • сол и черен пипер

 

Начин на приготвяне:

Сварете замразения фасул за 5 минути в подсолена вода. Лука нарежете на полукръгчета, гъбите - на тънки парчета.

Лука изпържете до прозрачност, добавете гъбите и нека сместа се приготвя до изпаряване на течността.

В запръжката изсипете зеления фасул заедно с чесъна, подсолете, поръсете с черен пипер.

Ястието е готово.

Добър апетит!

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: skolkovarim.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиХрани и ястияСнимкиЛюбопитноСъставкиНовиниБотаникаЛайфстайлПроизводителиКлинични пътекиЗдравни съветиИсторияДиетиАлтернативна медицина