Гъби соте със зелен фасул и чесън
Необходими продукти:
- 800 грама замразен зелен фасул
- 200 грама печурки
- 2 глави лук
- олио
- 2 скилидки чесън
- сол и черен пипер
Начин на приготвяне:
Сварете замразения фасул за 5 минути в подсолена вода. Лука нарежете на полукръгчета, гъбите - на тънки парчета.
Лука изпържете до прозрачност, добавете гъбите и нека сместа се приготвя до изпаряване на течността.
В запръжката изсипете зеления фасул заедно с чесъна, подсолете, поръсете с черен пипер.
Ястието е готово.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: skolkovarim.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Ливадна виолетка
- Едра орешарка, Едра миризливка
- Рижика, Обикновена млечница, Истинска млечница, Червена млечница, Риженка, Рижка, Рижейка и Рижийка
- Полската сърнела
- Ливаден пачи крак
- Есенна миризливка, Орешарка, Чучулетка, Сивушка
- Виолетка, Боровинка, Синьовица
- Мариновани гъби (без предварително варене)
- Кафяво - червена миризливка
- Полска печурка, Червенушка
Коментари към Гъби соте със зелен фасул и чесън