Гъби в бирена панировка
Необходими продукти:
500 грама гъби
125 грама брашно
125 милилитра бира
1 жълтък
щипка сол
щипка индийско орехче
олио
Начин на приготвяне:
Смесете бирата, брашното, жълтъка, сложете щипка сол и индийско орехче. Потопете гъбите в полученото тесто и изпържете в нагорещено олио.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия с гъби
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Ливадна виолетка
- Рижика, Обикновена млечница, Истинска млечница, Червена млечница, Риженка, Рижка, Рижейка и Рижийка
- Пържени гъби със сметана и лук
- Колко време да варим различните видове гъби?
- Едра орешарка, Едра миризливка
- Свинско с гъби в сметана
- Зимна припънка, Зимненка
- Гъби портобело
- Виолетка, Боровинка, Синьовица
Коментари към Гъби в бирена панировка