Гъби в бирена панировка

Необходими продукти:
500 грама гъби
125 грама брашно
125 милилитра бира
1 жълтък
щипка сол
щипка индийско орехче
олио
Начин на приготвяне:
Смесете бирата, брашното, жълтъка, сложете щипка сол и индийско орехче. Потопете гъбите в полученото тесто и изпържете в нагорещено олио.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия с гъби
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Колко време да варим различните видове гъби?
- Свинско с гъби в сметана
- Как да съхраняваме печурките - част 1
- Лисичка, Жълтокафява миризливка, Фуниевидна орешарка
- Гъби с чушки и лук, задушени във вино
- Рижика, Обикновена млечница, Истинска млечница, Червена млечница, Риженка, Рижка, Рижейка и Рижийка
- Гъбите помагат при деменция
- Задушен боб с гъби и зеленчуци
- Пълнени калмари с гъби и ориз на фурна
Коментари към Гъби в бирена панировка