Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Гъбен миш-маш с домати и лук

Гъбен миш-маш с домати и лук

от 11 май 2017г.
Гъбен миш-маш с домати и лук - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 300 грама печурки
  • 40 грама масло
  • 40 грама лук (1 малка глава)
  • 30 грама брашно
  • 400 грама домати
  • 15 грама магданоз
  • черен пипер
  • сол

 

Начин на приготвяне:

Гъбите измийте и нарежете на парчета.

гъби

гъби

Лука обелете, нарежете го едро.

лук

лук

Доматите залейте с вряща вода и след 5 минути обелете ципите им, а месестата част нарежете на кубчета.

домат

домат

Маслото разтопете в тиган, когато се нагорещи достатъчно, в него изсипете гъбите и ги пържете около 10 минути.

гъби

Добавете лука и нека сместа остане върху котлона, докато кромидът придобие златист цвят.

Тогава сложете брашното и разбъркайте всичко.

брашно

гъби

Две-три минути по-късно прибавете доматите, отново разбъркайте и нека продуктите се задушават на слаб огън, като бъркате, за не загорят.

домат

Щом сосът се сгъсти колкото желаете, свалете ястието от котлона, подправете със сол и черен пипер, поръсете с магданоз и поднесете топло.

гъбен миш-маш

Добър апетит!

Източник: foreverculinary.com

Още по темата:
  • Пържени гъби със сметана и лук Пържени гъби със сметана и лук
  • Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
  • Свинско с гъби в сметана Свинско с гъби в сметана
  • Как да съхраняваме печурките - част 1 Как да съхраняваме печурките - част 1
5.0/5 1 оценка

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
20.00лв.

ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР

Коментари към Гъбен миш-маш с домати и лук

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Гъбен миш-маш с домати и лук
    www.framar.bg 
    на 30 July 2025 в 23:50
    Коментирайте "Гъбен миш-маш с домати и лук"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Предястия
  • Топли предястия
  • Пържени гъби със сметана и лук
  • Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
  • Свинско с гъби в сметана
  • Гъби портобело
  • Гъби с чушки и лук, задушени във вино
  • Колко време да варим различните видове гъби?
  • Как да съхраняваме печурките - част 1
  • Ливаден пачи крак
  • Булка гъба, Булница, Яйченик, Ченушка
  • Лисичка, Жълтокафява миризливка, Фуниевидна орешарка
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Преглед при лекар, рецепти, лечение - по време на почивка

преди 14 дни, 10 часа и 32 мин.

Готварски книги или рецепти от кулинарни страници в интернет използвате?

преди 2135 дни, 8 часа и 4 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Къде изчезна пробиотикът Вивомикс?

преди 19 дни, 13 часа и 54 мин.

Експертиза на трайно намалена работоспособност ТЕЛК и ЛКК - какво трябва да знаете

преди 21 дни, 13 часа и 32 мин.

Шампионат по колоездене "Зелените пирамиди", гр. Стара Загора - 06.07.2025 година

преди 26 дни, 11 часа и 51 мин.

Защо не трябва да пием кафе преди кръвни изследвания - всичко което трябва да знаете

преди 33 дни, 8 часа и 1 мин.
Всички

АНКЕТА

Как ще ни повлияе приемане на еврото?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

АВЕН ХИДРАНС ИНТЕНЗ РЕХИДРАТИРАЩ СЕРУМ 30 мл

АВЕН ТЕРМАЛНА ВОДА 50 мл

АВЕН СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН УЛТРА ФЛУИД SPF50 50 мл

АВЕН СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН СПРЕЙ SPF 50+ 200 мл

АВЕН СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ SPF 50+ 50 мл

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

САЛОФАЛК гранули 1000 мг * 100

Коментар на: Диана Пингелова от 30 юли 2025г. в 17:10:42

ХОМЕОЖЕН 9 таблетки * 60

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 30 юли 2025г. в 16:34:00

БЕТАСЕРК таблетки 16 мг * 60 МАЙЛАН

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 30 юли 2025г. в 16:33:16

РЕВАЛИД капсули * 60

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 30 юли 2025г. в 16:32:54

САЛОФАЛК гранули 1000 мг * 100

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 30 юли 2025г. в 16:32:02
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival