Начало Хранене Рецепти Сосове, глазури, сиропи и подправки Други сосове и подправки Гъбена плънка с кашкавал (за палачинки)

Гъбена плънка с кашкавал (за палачинки)

Гъбена плънка с кашкавал (за палачинки) - изображение

Необходими продукти:

  • 75 грама печурки
  • 2 супени лъжици настърган кашкавал
  • 1 глава лук
  • 1 чаена лъжица зехтин
  • черен пипер
  • сол

 

Начин на приготвяне:

Налейте зехтина в нагорещен тиган.

Печурките и лука нарежете. Първо изпържете лука за 1-2 минути в мазнината, след това добавете гъбите. Поръсете със сол и смлян черен пипер, последвани от настъргания кашкавал.

Свалете съда от огъня, затворете с капак за няколко минути, за да може кашкавалът да се разтопи.

Щом това стане, може да поднесете любимите си палачинки с готовата плънка.

Да ви е вкусно!

 

За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: the-challenger.ru

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиСнимкиХрани и ястияСъставкиЛюбопитноДиетиНовиниБотаникаПроизводителиЛайфстайлПсихологияАлт. медицинаЗдравни съветиКлинични пътекиИстория