Глинтвайн с коняк и кафе
Необходими продукти:
750 милилитра червено вино
150 грама захар
150 милилитра коняк
300 милилитра силно кафе
Начин на приготвяне:
Смесете кафето, виното, захарта и коняка в подходящ съд. Затоплете комбинацията до 70 - 80 градуса (не трябва да завира).
Напитката е готова. Може да разпределите в подходящи чаши и да се насладите на необичайните й вкус и аромат.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Глювайн - оригиналната рецепта!
- Глинтвайн с коняк и лимон
- Глинтвайн Горещи искри
- Глинтвайн с коняк и сушени плодове
- Глинтвайн от нар с портокал и канела
- Меден глинтвайн с ябълка и портокал
- Портокалов глинтвайн
- Глинтвайн от червено вино с кленов сироп
- Портокалов глинтвайн с бяло вино, канела и лимон
- Глинтвайн с бира и мед
Коментари към Глинтвайн с коняк и кафе