Бяло брауни с ядки
Необходими продукти:
200 грама бял шоколад
2 яйца
1 чаена чаша (с вместимост 250 милилитра) брашно
1/2 чаена чаша захар
150 грама ядки по ваш избор (в случая е използвано кашу)
150 грама масло
1 бакпулвер
2-3 капки ванилов екстракт
щипка сол
Начин на приготвяне:
Разтопете шоколада и маслото на водна баня.
Докато сместа изстива, в отделен съд разбийте яйцата със захарта.
Съберете двете комбинации, прибавете ваниловия екстракт и разбъркайте.
Нарежете ядките.
В съда с шоколада, маслото и яйцата изсипете и сухите съставки: брашното - пресято с бакпулвера и щипка сол, а след това постепенно добавете и ядките.
Разбъркайте всичко със силиконова лопатка до получаването на гъсто вискозно тесто.
Изсипете го в квадратна форма, чието дъно сте покрили предварително с пергамент.
Изпечете десерта във фурната при температура от 180 градуса в продължение на 25-30 минути (точното време зависи от фурната ви).
Когато готовото брауни се охлади до стайна температура, нарежете на парчета и украсете с ядки или по ваш избор.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ МИКС ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА БРАУНИ 600 г
СИЙСТАРС РЕГЕНЕРИРАЩ НОЩЕН КРЕМ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 50 мл
ДИЕТИЧЕН НАТУРАЛЕН ЧЕРЕН ШОКОЛАД МИЛМЕКС С БОРОВИНКА И СТЕВИЯ 80 г
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
БИОХЕРБА ТАХАН ОТ КАШУ ОТ 100% ФИНО СМЛЯНО КАШУ 250 гр.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Чуфа (земен бадем, тигрови ядки) – ползи за здравето и употреба в кулинарията
- Кедрови ядки - ползи и вреди
- Локум от моркови с орехи и кокос
- Кедър
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Кайсиевите ядки – състав, ползи и противопоказания
- Студено мляко с шоколад
- Шоколадови блокчета с извара и ягодово сладко
- Млечен кокосов кекс
Коментари към Бяло брауни с ядки