Бърза бутер торта
Необходими продукти:
1 килограм бутер тесто
За крема:
500 милилитра прясно мляко
3 яйца
1 чаена чаша захар
2,5 супени лъжици брашно
100 грама масло
ванилия
Начин на приготвяне:
Разточете леко бутер тестото и го нарежете на парченца,
които подредете в тава и изпечете във фурната до готовност.
Направете крема. Разбийте яйцата със захарта до получаването на гъста маса, след това прибавете брашното. Кипнете млякото, добавете маслото. Млякото налейте в яйчната смес, разбивайки с миксер. Сложете на котлона, за да се сгъсти. Добавете ванилията. Залейте изпечените "блатчета" с крема.
Застелете съд по ваш избор с фолио и в него изсипете изпеченото тесто с крема. Поставете десерта в хладилника за 5 - 6 часа (най-добре за 1 нощ). След това обърнете в подходящ съд тортата и може да поръсите с "трохи" от тестото, а защо не с натрошени бисквити или смлени орехи.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БЕЛУГА ДЪРВЕНА ТОРТА 70587
БИГДЖИГС ДЪРВЕНА ШОКОЛАДОВА ТОРТА BJ627
МЕЛИСА ЕНД ДЪГ ДЕТСКА ДЪРВЕНА ТОРТА 14069
ИСО ДЕТСКА ДЪРВЕНА ТОРТА ЗА РЯЗАНЕ KRU11223
ЗОЯ БИО ЧЕРВЕНИ БОРОВИНКИ прах 125 г
ИСО ДЕТСКА ИГРАЧКА ТОРТА ЗА РОЖДЕН ДЕН KRU22382
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кейкове и торти
- Торта от вафлени кори с кондензирано мляко и орехи
- Крем за сладкиши от крема сирене и сметана
- Кулинарни шедьоври от бутер тесто
- Маслен крем за торти и сладкиши
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Как да си направим оригинална декорация за торта с шоколад
- Белтъчен крем с карамел и кафе (за торти и сладкиши)
- Ето защо не трябва да режете тортата на триъгълници
- Торта Червено кадифе с крем от извара
- Шоколадов сладкиш с прясно мляко и заквасена сметана
Коментари към Бърза бутер торта