Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Баници Бутер баница с гъби и кашкавал

Бутер баница с гъби и кашкавал

от 21 сеп 2018г.
 Бутер баница с гъби и кашкавал - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 500 грама бутер тесто
  • 500 грама гъби пачи крак
  • 2 глави лук
  • 2 яйца (едното от тях е за намазване)
  • 3 пълни супени лъжици заквасена сметана
  • брашно
  • 100 грама кашкавал
  • олио
  • подправки


Начин на приготвяне:

Измийте гъбите, нарежете ги и сложете в купа. Сгорещете олио в тиган, в него изсипете наситнения лук заедно с гъбите. Изпържете до готовност на среден огън, подправете на вкус и оставете да се охладят.

В малка купа смесете яйцето с настъргания кашкавал и заквасената сметана. Добавете брашно, колкото комбинацията да стане лепкава.

Застелете дъното на тава с лист пергамент, върху него разпределете 250 грама от тестото (разточете го според големината и формата на съда), следва гъбен слой, поръсете със зелени подправки и накрая залейте с кашкавалено-яйчената комбинация.

С останалото тесто покрийте плънката, а повърхността намажете с яйце.

Изпечете баницата при 180 градуса, а необходимото време е около 40 минути.

Добър апетит!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: gribnichki.ru

Още по темата:
  • Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
  • Руло от лаваш с картофено пюре и кайма Руло от лаваш с картофено пюре и кайма
  • Яйца с бекон, кашкавал и гъби в бутер тесто Яйца с бекон, кашкавал и гъби в бутер тесто
  • Банички с шунка, кашкавал и маслини Банички с шунка, кашкавал и маслини
5.0/5 1 оценка

Коментари към Бутер баница с гъби и кашкавал

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте  Бутер баница с гъби и кашкавал
    www.framar.bg 
    на 26 July 2025 в 02:39
    Коментирайте " Бутер баница с гъби и кашкавал"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Тестени изделия
  • Баници
  • Късана баница от лаваш със сирене, яйца и прясно мляко
  • Банички от лаваш с кашкавал и магданоз
  • Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
  • Банички от лаваш с плънка от яйце и кашкавал
  • Бутер банички с шунка и кашкавал
  • Банички със сирене
  • Яйца с бекон, кашкавал и гъби в бутер тесто
  • Руло от лаваш с картофено пюре и кайма
  • Банички с шунка, кашкавал и маслини
  • Бутерки със спанак, сирене и чесън
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Преглед при лекар, рецепти, лечение - по време на почивка

преди 9 дни, 13 часа и 21 мин.

Готварски книги или рецепти от кулинарни страници в интернет използвате?

преди 2130 дни, 10 часа и 53 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Къде изчезна пробиотикът Вивомикс?

преди 14 дни, 16 часа и 44 мин.

Експертиза на трайно намалена работоспособност ТЕЛК и ЛКК - какво трябва да знаете

преди 16 дни, 16 часа и 21 мин.

Шампионат по колоездене "Зелените пирамиди", гр. Стара Загора - 06.07.2025 година

преди 21 дни, 14 часа и 41 мин.

Защо не трябва да пием кафе преди кръвни изследвания - всичко което трябва да знаете

преди 28 дни, 10 часа и 50 мин.
Всички

АНКЕТА

Как ще ни повлияе приемане на еврото?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

БИФАС ДВУФАЗЕН СПРЕЙ - БАЛСАМ ЗА БОЯДИСАНА КОСА 400 мл

МЕДИЦИНСКИ ПАМУК МЕДИКА 80 г

ФЛОРАНС НЕЙЧЪР МАСАЖЕН ГЕЛ ЗА УМОРЕНИ КРАКА 150 мл

ВЕГАВЕРО ЕКСТРАКТ ОТ БИО КОПРИВА капсули * 120

КАВИЦЕТИН таблетки 10 мг * 30

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ВИВЕКС таблетки 500 мг * 7 СТАДА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 25 юли 2025г. в 19:41:53

ДУЛОКСИ капсули 30 мг * 28 ФАРМАКОНС

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 25 юли 2025г. в 19:40:42

ПАНЦЕФ гранули за перорална суспензия 100 мг / 5 мл 60 мл АЛКАЛОИД

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 25 юли 2025г. в 19:39:24

ТРИТИКО таблетки с удължено освобождаване 75 мг * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 25 юли 2025г. в 19:38:17

ВИВЕКС таблетки 500 мг * 7 СТАДА

Коментар на: Lubo Tonev от 25 юли 2025г. в 19:23:39
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival