Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Баници Баница с гъби и зелени треви

Баница с гъби и зелени треви

от 20 май 2013г.
Баница с гъби и зелени треви - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти

За тестото:

3 ч. ч. брашно

1 ч. ч. вода

1 ч. л. мая

1 с. л. мед

1 ч. л. сол

5 с. л. олио

За плънката:

1 домат (голям)

2 скилидки чесън

200 гр гъби

по 1/2 връзка магданоз, див праз и зелен лук

кетчуп

зехтин

билки

соев сос

подправки

сусам за поръсване

Начин на приготвяне:

Замесете тесто от продуктите за него, оставете да втаса, месете още веднъж и нека втаса пак.

Нарежете домата на парчета и запържете в зехтина заедно с чесъна. Прибавете подправките и задушете под капак до омекване. Нарежете зелените треви, добавете ги към доматите, след това сложете гъбите и соевия сос. Разбъркайте, изключете котлона и затворете съда.

Разточете тестото на тънък пласт с диаметър два пъти по-голям от големината на формата. Разположете в тавата,

сложете плънката, притиснете с помощта на лъжица и отгоре намажете с кетчуп.

Затворете баницата с тестото, което излиза извън съда, като оставите центъра непокрит. Намажете със зехтин и поръсете със сусам. 

Печете във фурна при 200 градуса в продължение на 40 минути. 

Добър апетит!

Още по темата:
  • Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
  • Руло от лаваш с картофено пюре и кайма Руло от лаваш с картофено пюре и кайма
  • Бухтички Бухтички
  • Златисти банички с кашкавал и сусам Златисти банички с кашкавал и сусам
0.0/5 0 оценки

Коментари към Баница с гъби и зелени треви

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Баница с гъби и зелени треви
    www.framar.bg 
    на 18 August 2025 в 17:33
    Коментирайте "Баница с гъби и зелени треви"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Тестени изделия
  • Баници
  • Банички със сирене
  • Бутер банички с шунка и кашкавал
  • Банички от лаваш с кашкавал и магданоз
  • Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
  • Късана баница от лаваш със сирене, яйца и прясно мляко
  • Банички от лаваш с плънка от яйце и кашкавал
  • Руло от лаваш с картофено пюре и кайма
  • Бухтички
  • Златисти банички с кашкавал и сусам
  • Баница от стар хляб, шунка и кашкавал
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Все по-малко американци пият алкохол, все повече го смятат за вреденВсе по-малко американци пият алкохол, все повече го смятат за вреден

Все по-малко американци пият алкохол, все повече го смятат за вреден

от 18 авг 2025г.Прочети повече
При кръвно над 130 – лечение и спиране на алкохолаПри кръвно над 130 – лечение и спиране на алкохола

При кръвно над 130 – лечение и спиране на алкохола

от 18 авг 2025г.Прочети повече
Диета с ниско остатъчно съдържаниеДиета с ниско остатъчно съдържание

Диета с ниско остатъчно съдържание

от 18 авг 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Преглед при лекар, рецепти, лечение - по време на почивка

преди 33 дни, 4 часа и 15 мин.

Къде изчезна пробиотикът Вивомикс?

преди 38 дни, 7 часа и 37 мин.
Всички

АНКЕТА

Как се спасявате от летните жеги?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ДУРЕКС ОВЛАЖНЯВАЩ ГЕЛ REAL FEEL 50 мл

АНАНТРА ФИМЕЙЛ ЗА ЖЕНИ таблетки * 14

АРТРОАКТАЛ тинктура 100 мл

ДОКТОР УАКДЕС КАНЧНАР ГУГУЛ капсули * 60

ТЕНА ИЗМИВАЩА ПЯНА 3 в 1 БЕЗ ИЗПЛАКВАНЕ 400 мл

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

СТАФИСАГРИА D6 пилули 10 гр.

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 авг 2025г. в 15:56:30

ДИКЛОФЕНАК ДУО капсули 75 мг * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 авг 2025г. в 15:53:54

БИСЕПТОЛ таблетки 400 мг / 80 мг * 28

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 авг 2025г. в 15:52:38

МАГНАЛАБС КИСТОП капсули * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 авг 2025г. в 15:32:52

АШВАГАНДА ЕКСТРАКТ капсули 470 мг * 100 GNC

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 авг 2025г. в 15:31:21
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival