Начало Хранене Диети За бързо отслабване Японска диета

14-дневна японска диета

14-дневна японска диета - изображение

Японската диета е с продължителност 14 дни. Килограмите, които ще изгубите чрез нея, са между 6 и 8 кг. Докато я спазвате, не трябва да консумирате картофи, захар, газирани напитки, бира, алкохол, хляб, тестени и сладкарски изделия. Ограничете приема на сол, защото тя задържа водата в организма. Пийте вода без органичения! Опитът показва, че колкото повече вода пиете, толкова повече ще отслабнете.

1 ден:

  • Закуска – черно кафе
  • Обяд – 2 твърдо сварени яйца, задушено в растително масло зеле и чаша доматен сок
  • Вечеря – риба (печена или варена)

2 ден:

  • Закуска – черно кафе и препечен хляб
  • Обяд – печена или варена риба, задушено зеле (в олио)
  • Вечеря – варено говеждо месо (220 гр) и чаша кефир (млечно-кисела напитка)

3 ден:

  • Закуска – кефир и препечен хляб
  • Обяд – пържени тиквички в растително масло, 2 ябълки
  • Вечеря – 2 твърдо сварени яйца, варено говеждо 200 грама, салата от прясно зеле с растително олио.

4 ден:

  • Закуска – черно кафе и препечен хляб
  • Обяд – сурово яйце, 3 големи варени моркова с олио, 15 г сирене
  • Вечеря – плодове

5 ден:

  • Закуска – пресен настърган морков, подправен с лимонов сок
  • Обяд – голяма печена или варена риба (500 гр), чаша доматен сок
  • Вечеря – плодове

6 ден:

  • Закуска – черно кафе и препечен хляб
  • Обяд – половин варено пиле и салата от пресни моркови
  • Вечеря – няма

7 ден:

  • Закуска – чай
  • Обяд – 200 грама варено говеждо, плодове, чаша кефир
  • Вечеря – плодове или вечерята като през ден 3

8 ден:

  • Повторете менюто от седми ден. След това хранителните режими от 3-ти до 8-ми ден (включително).

Още по темата:

3.7, 6 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ДИЕТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ ДИЕТАТА

ДИЕТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияДиетиЛюбопитноЛайфстайлЗдравни съветиХранене при...Алт. медицинаКалкулаториЛеченияСпортНовиниИсторияПсихологияТестовеРецептиБотаникаСнимкиФизиологияИзследванияКлинични пътекиАнкетиВидеоНормативни актовеЗаведенияОрганизацииИнтервютаПроизводители