Ябълково пюре
Ябълковото пюре е гъст сладко-кисел сос, който се приготвя от ябълки и се поднася като допълнение към ястия от месо или десерти. Количеството на продуктите определете сами според предпочитанията ви и сорта ябълки.
Необходими продукти:
ябълки
канела
захар
Начин на приготвяне:
Обелете кората на ябълките, премахнете вътрешната част със семките, нарежете на едри парчета и сложете да се варят на слаб огън. Пюрето овкусете със захар и подправете с канела. Разбъркайте добре и оставете да се поемат вкусовете.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ ЕНЕРГИЯ И ТОНУС
ГРАЦИЯ БИО - РЕГЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО 250 мл
ПРАЙВ ДАМСКА ТОАЛЕТНА ВОДА ITALIANO 80 мл
РЕВЛОН EQUAVE KIDS ДЕТСКИ БАЛСАМ ЗА ЛЕСНО РАЗРЕСВАНЕ С АРОМАТ НА ЗЕЛЕНА ЯБЪЛКА 200 мл
МИУМ ЛАБ МЕНОПАУЗА дражета * 42
РЕГЕНЕРЛАЙФ МИТОХОНДРИАЛНА ФУНКЦИЯ капсули * 120 НАТУРАЛ ФАКТОРС
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Диета с ябълки за 7 дни
- Печени ябълки с масло и канела
- Ябълкова пита с кисело мляко
- Смути с банан, ябълка и портокал
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Гроздово смути с ябълка, ягоди и кисело мляко
- Ежедневната консумация на ябълки понижава кръвното налягане
- При силно стомашно разстройство яжте печени ябълки на фурна
- Салата от моркови, ябълки и червено цвекло с лимонов дресинг
- Консумацията на ябълки не предизвиква пикове на кръвната захар
Коментари към Ябълково пюре