Ябълково пюре

Ябълковото пюре е гъст сладко-кисел сос, който се приготвя от ябълки и се поднася като допълнение към ястия от месо или десерти. Количеството на продуктите определете сами според предпочитанията ви и сорта ябълки.
Необходими продукти:
ябълки
канела
захар
Начин на приготвяне:
Обелете кората на ябълките, премахнете вътрешната част със семките, нарежете на едри парчета и сложете да се варят на слаб огън. Пюрето овкусете със захар и подправете с канела. Разбъркайте добре и оставете да се поемат вкусовете.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИКТОРИЯ БЮТИ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ПРОТИВ НЕСЪВЪРШЕНСТВА С НАТУРАЛНИ AHA И BHA 30 мл
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
НовГРАЦИЯ БИО - РЕГЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО 250 мл
ПИРИН ДРИЙМ КОМПЛЕКС СУПЕР ИНТЕНЗИВЕН СЕРУМ ПРОТИВ БРЪЧКИ 30 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА ПРЕМИУМ желирани таблетки * 90
ПАУЪР ОФ НЕЙЧЪР ЕЛЕКТРОЛИТИ БРАТ ДИЕТА прах за перорален разтвор * 12
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Диета с ябълки за 7 дни
- Топ 5 на причините да ядете ябълка всеки ден
- Рецепти за домашен ябълков кетчуп с канела
- Лечебните свойства на ябълковия оцет
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Черни ябълки Диамант се предлагат на пазара, но никой не ги желае
- Как да съхраним свежестта на ябълките през зимата
- Ябълка
- Шоколадова ябълка
Коментари към Ябълково пюре