Ябълково пюре

Ябълковото пюре е гъст сладко-кисел сос, който се приготвя от ябълки и се поднася като допълнение към ястия от месо или десерти. Количеството на продуктите определете сами според предпочитанията ви и сорта ябълки.
Необходими продукти:
ябълки
канела
захар
Начин на приготвяне:
Обелете кората на ябълките, премахнете вътрешната част със семките, нарежете на едри парчета и сложете да се варят на слаб огън. Пюрето овкусете със захар и подправете с канела. Разбъркайте добре и оставете да се поемат вкусовете.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛОВАРЕ ЧАЙ WINTER GINGER ASSORTED филтър 4 ВИДА * 8
ЦВЕТЕН ЕЛИКСИР НА Д - Р БАХ ЗА ИЗЧИСТВАНЕ 20 мл.
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОБИОФИЧИНА ТОСКАНА ИЗМИВАЩ ГЕЛ С ЯБЪЛКА И МЕНТА 150 мл
ДЖО ЕНД ДЖО КАПКИ НА ДР. БАХ КОМПЛЕКТ ЕНЕРГИЯ И ТОНУС
ЛИЙ СТАФОРД ГРОУ СТРОНГ ЕНД ЛОНГ АКТИВИРАЩ БАЛСАМ ЗА КОСА 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Диета с ябълки за 7 дни
- Ябълков оцет - лечебни свойства и приложения
- Две ябълки на ден намаляват нивата на холестерол и риска от сърдечносъдови заболявания
- Как да си захванем ябълково дръвче от семка
- Ябълковият оцет като средство за отслабване
- Панацеята, наречена ябълков оцет
- Ябълка
- При силно стомашно разстройство яжте печени ябълки на фурна
- Смути с банан, ябълка и портокал
- Овесен сладкиш с ябълки, фурми и орехи
Коментари към Ябълково пюре