Шпикован говежди език с моркови и чесън

Необходими продукти:
500-700 грама говежди език
2 средни моркова
50 грама сланина
300 грама макарони или ориз
8 скилидки чесън
200 грама доматен сос (или друг по ваш избор)
сол и други подправки по избор и на вкус
брашно за овалване
масло за пържене
Начин на приготвяне:
Измийте езика, почистете от ципите и нарежете на парчета. Сланината нарежете на дълги ивици, моркова на малки парчета, а чесъна накълцайте ситно.
Шпиковайте езика с така подготвените продукти, подправете със сол и подправки по избор, оваляйте в брашно и изпържете в нагорещено масло от двете страни до златисто. След това задушете в доматен или друг сос до пълна готовност на езика, който поднесете с гарнитура от сварени макарони или ориз. Полейте и със соса.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АМИКС АМИНО ПИЛС таблетки * 660
ОСТРОВИТ БИЙФ АМИНО таблетки * 300
НУТРАВИТА ВЕГАН КОЛАГЕН КОМПЛЕКС капсули * 180
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
НовОРО-ТЕН АКТИВАТОР ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА ТЕН таблетки * 60 ХЕЛТ ЕЙД
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Див морков
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Сос от печени домати с чесън и босилек
- Салата от печени патладжани и пресни домати с чесън и лук
- Поставяйте тесто от чесън, оцет и брашно върху брадавици и кокоши тръни
- Пържени чушки с чесън и магданоз
Коментари към Шпикован говежди език с моркови и чесън