Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Шотландски яйца

Шотландски яйца

от 21 яну 2013г.
Шотландски яйца - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

4 твърдосварени яйца

1 сурово яйце

400 грама кайма

2 с. л. брашно

галета

магданоз

сол

пипер

Начин на приготвяне:

Сварете яйцата, обелете ги и ги оваляйте в брашно. Загрейте фурната до 190 градуса. Овкусете каймата и я разделете на 4 части. Във всяка от тях поставете по 1 яйце (каймата да обвие яйцето). Разбийте суровото яйце и оваляйте получените "кюфтенца" в него и след това в галетата. Подредете ги в тава застлана с хартия за печене и сложете във фурната. Печете до образуване на златиста коричка (около 25-30 мин.). Украсете с магданоз и поднесете!

Добър апетит!

Още по темата:
  • Колко време се варят различните видове яйца Колко време се варят различните видове яйца
  • Гъбки от шунка, кашкавал, яйца и домати Гъбки от шунка, кашкавал, яйца и домати
  • Пълнени яйца с авокадо Пълнени яйца с авокадо
  • Мариновани пъдпъдъчи яйца с чесън и аншоа Мариновани пъдпъдъчи яйца с чесън и аншоа
0.0/5 0 оценки

Коментари към Шотландски яйца

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Шотландски яйца
    www.framar.bg 
    на 06 August 2025 в 14:54
    Коментирайте "Шотландски яйца"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Предястия
  • Топли предястия
  • Колко време да варим яйцата, за да станат както ги предпочитаме
  • Колко време се варят различните видове яйца
  • Яйчена диета
  • Гъбки от шунка, кашкавал, яйца и домати
  • Как да сварим яйца (на пара и във вода), без да се спукат
  • Пълнени яйца с авокадо
  • Мариновани пъдпъдъчи яйца с чесън и аншоа
  • Как да придадете на сварените яйца форми на сърца
  • Пълнени панирани яйца
  • Яйца в доматен сос с кашкавал и сметана
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Колко яйца седмично са полезни за здравето и кога яйцата стават вредни?

преди 108 дни, 17 часа и 30 мин.

Шоколадови яйца Хари Потър - как да убедя детето ми да не иска всеки ден

преди 756 дни, 8 часа и 22 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Преглед при лекар, рецепти, лечение - по време на почивка

преди 21 дни, 1 час и 36 мин.

Къде изчезна пробиотикът Вивомикс?

преди 26 дни, 4 часа и 59 мин.

Експертиза на трайно намалена работоспособност ТЕЛК и ЛКК - какво трябва да знаете

преди 28 дни, 4 часа и 36 мин.

Шампионат по колоездене "Зелените пирамиди", гр. Стара Загора - 06.07.2025 година

преди 33 дни, 2 часа и 55 мин.
Всички

АНКЕТА

Да се увеличи ли потребителската такса за здравноосигурените лица

Виж резултатите
Още интересни публикации
Яжте варени яйца със сурови зеленчуци, за да усвоите повече полезни вещества Яжте варени яйца със сурови зеленчуци, за да усвоите повече полезни вещества

Яжте варени яйца със сурови зеленчуци, за да усвоите повече полезни вещества

от 16 дек 2019г. Прочети повече
Декорация с варени яйца: излюпване на пиленца Декорация с варени яйца: излюпване на пиленца

Декорация с варени яйца: излюпване на пиленца

от 20 апр 2017г. Прочети повече

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН БЕТА-АЛАНИН КАРНО РЪШ МЕГА ТАБС таблетки * 80

ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ВСАА ЕКСПЛОУД вкусове 1000 г

ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ВСАА ЕКСПЛОУД вкусове 500 г

ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН BCAA ЕКСПЛОУД прах 280 г ВКУСОВЕ

ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН BCAA 4000 ЕКСТРИЙМ ШОТ ПОРТОКАЛ 60 мл

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

НЕОЛЕКСАН SR таблетки * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 06 авг 2025г. в 14:13:41

НЕОЛЕКСАН SR таблетки * 30

Коментар на: Зоя от 06 авг 2025г. в 11:59:38

КАНАБИМАКС ГОЛД капсули 535 мг * 30 ДР. БИОМАСТЕР

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 06 авг 2025г. в 11:52:36

ЛОТОСОНИК таблетки * 20 ДАНСОН

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 06 авг 2025г. в 11:23:44

СЕДАТОН - 5 капсули * 30 ФОРТЕКС

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 06 авг 2025г. в 11:23:27
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival