Шоколадови десертчета с млечен пълнеж
Необходими продукти:
2 чаени чаши захар
1 чаена чаша сухо мляко
60 грама масло
ванилия
шоколад за глазурата
Начин на приготвяне:
Разтопете захарта на бавен огън, след това добавете млякото, останалите съставки (без шоколада) и разбъркайте. От получената смес оформете пръчици или някакви фигурки по ваш избор. Подредете ги върху хартия за печене и поставете във фурната при 180 градуса за около 10 - 15 минути (внимавайте, за да не прегорят). Нека изстинат до стайна температура и ги полейте с разтопения шоколад. Изчакайте да глазурата да се втвърди и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
ТРИМАРТ СОДА БИКАРБОНАТ прах 1000 г
ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
БИОХЕРБА РОЖКОВ БРАШНО 200 г
БИОХЕРБА ОВЕСЕНО БРАШНО 500 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Какви рискове за здравето крие консумацията на сурово прясно мляко
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Мляко без лактоза – същност и хранителен състав
- Камилско мляко
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Шоколадови кексчета с ванилов крем маскарпоне
Коментари към Шоколадови десертчета с млечен пълнеж