Шоколадови десертчета с млечен пълнеж

Необходими продукти:
2 чаени чаши захар
1 чаена чаша сухо мляко
60 грама масло
ванилия
шоколад за глазурата
Начин на приготвяне:
Разтопете захарта на бавен огън, след това добавете млякото, останалите съставки (без шоколада) и разбъркайте. От получената смес оформете пръчици или някакви фигурки по ваш избор. Подредете ги върху хартия за печене и поставете във фурната при 180 градуса за около 10 - 15 минути (внимавайте, за да не прегорят). Нека изстинат до стайна температура и ги полейте с разтопения шоколад. Изчакайте да глазурата да се втвърди и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
ГАНЧЕВ ДЕСЕРТ МЛЯКО С ОРИЗ 190 г
ТРИМАРТ СОДА БИКАРБОНАТ прах 1000 г
ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
БИОХЕРБА РОЖКОВ БРАШНО 200 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Желиран плодов десерт в динена кора
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Козе мляко – хранителен състав, ползи за здравето и странични ефекти
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Черен шоколад - изкушение или лекарство
- Как да си помогнем при непоносимост към лактоза
- Майчиното мляко съдържа около 700 различни видове бактерии
- Крем-десерт с маскарпоне и бисквитки в шоколад
Коментари към Шоколадови десертчета с млечен пълнеж