Шишчета от червена риба в бекон с лук

Необходими продукти:
500 грама филе от червена риба
300 грама бекон
сок от 1 портокал
1 сладка чушка
5 малки глави лук
3 супени лъжици соев сос
1 супена лъжица смлян червен пипер
Начин на приготвяне:
Нарежете бекона на тънки ивици, лука обелете и разрежете главите на две части, чушката почистете от семената и нарежете на квадратчета, филето - на порции.
Смесете сока от 1 портокал със соевия сос и прибавете червения пипер. С получената комбинация залейте рибата, сложете лука в съда, затворете го с капак и оставете ястието да се маринова в продължение на час.
След това "облечете" всяко парче в ивица бекон и нанижете на шишчета, като редувате с парченца чушки и лук.
Сложете ги в ръкав за печене и поставете в предварително загрята до 200 градуса фурна за 30 минути.
Украсете по избор готовото ястие и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
АРОМАНДИСЕ ЯПОНСКИ КЪРИ СОС 90 г
ПРОМОАРОМАНДИСЕ СОС ТАЙ С КЪРИ 90 г
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Какво да правим, ако в гърлото на детето заседне рибена кост?
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Ползи от соевото мляко за здравето
- Ползи и вреди на червения лук
- Пилешки дробчета с лук
- Мариновани чушки Халапеньо с мащерка и риган
Коментари към Шишчета от червена риба в бекон с лук