Чеснови хлебчета

Необходими продукти:
600-700 грама готово тесто (с мая)
5-6 скилидки чесън
2 с. л. зехтин
0,5 ч. л. сол
Начин на приготвяне:
Към тестото прибавете 2 скилидки намачкан чесън, размесете. Оформете хлебчетата, подредете върху хартия и оставете да втасат (около 20 минути). Когато това стане, сложете във фурната и изпечете до златисто.
Докато хлебчетата се пекат, направете соса: намачкайте останалите скилидки чесън, смесете ги със зехтина, посолете и разбъркайте.
Извадете питките от фурната и намажете със соса.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАУ ФУДС ЧЕСЪН БЕЗ МИРИС дражета * 100
НАУ ФУДС МАСЛО ОТ ЧЕСЪН дражета 1500 мг * 100
БИОНДА МАСКА ЗА ПОВРЕДЕНА КОСА С ЧЕСЪН И КЕРАТИН 1000 мл
СУОНСЪН МАСЛО ОТ ЧЕСЪН капсули 500 мг * 250
ПРОМОАУРА ХЕРБАЛС ИМУНИТЕТ БИЛКОВА ФОРМУЛА капсули * 60
ПРОМОГУУД ХАРТ капсули * 60 AYURLIFE
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Какъв хляб да ядем – бял, пълнозърнест или с квас
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Тутманик
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Рулца от тортила питка с апетитка
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Сос от печени домати с чесън и босилек
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
Коментари към Чеснови хлебчета