Червено вино с мед и джинджифил
Необходими продукти:
0,500 литра сухо червено вино
2 супени лъжици мед
1/2 чаена чаша вода
няколко грама настърган джинджифил
няколко зрънца карамфил
стафиди по желание
Начин на приготвяне:
Налейте виното в подходящ съд и сложете да се затопли на бавен огън. Разтворете меда във водата, добавете джинджифила, карамфила и оставете комбинацията за 10 - 15 минути. След това я изсипете в топлото вино и разбъркайте.
Важно е да не допускайте виното да заври. Ако желаете, добавате и стафиди. Напитката е готова.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛГАР РЕСВЕРАТРОЛ С ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕРВЕНО ВИНО капсули 250 мг * 30
ДОПЕЛХЕРЦ ВИТАЛ ТОНИК 750 мл
НАТУРАЛИКО РЕСВЕРАТРОЛ капсули * 60
АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА таблетки * 100 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Червено вино против холестерол
- Две чаши червено вино на ден предпазват от сърдечни проблеми
- Кверцетинът – потенциална причина за главоболието след прием на червено вино
- Червено вино вместо йод срещу радиация
- Една чаша червено вино на ден намалява риска от рак на гърдата
- Коктейл от червено вино с канела, бадеми и джинджифил
- Пушачите могат да укрепят здравето си с червено вино
- Пиенето на червено вино ни помага да отслабнем
- Червено вино
- Червеното вино може да намали възпалението при астма и ХОББ
Коментари към Червено вино с мед и джинджифил