Топло шафраново мляко
Необходими продукти:
1 чаена чаша прясно мляко
3 шафранови нишки
подсладено кондензирано мляко на вкус
Начин на приготвяне:
Сложете шафрановите нишки в чаша горещо прясно мляко. Поставете на котлона и нека то кипне. След това свалете от огъня и оставете за известно време, за да поеме млякото шафрановите вкус, аромат и цвят.
Прибавяйки кондензирано мляко, ще подсладите напитката по свой вкус. Тя не само сгрява в студените дни, но и премахва главоболието.
Добър апетит!
Снимка: medicmap.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕВРОЕЙД II МЛС 901 капсули * 180 ПРОМОЦИЯ 2 + 1 ПОДАРЪК
Безплатна доставка за България!БИОТЕН СКИН МОЙСЧЪР МИЦЕЛАРНА ВОДА ЗА СУХА / ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА 100 мл
КОМПЛЕКС ЗА НЕРВНАТА СИСТЕМА капсули * 30 VIT`ALL+
ФАРМОНА СУИТ СИКРЕТ ДУШ - ОЛИО ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА ВАНИЛИЯ 300 мл
ЛОВАРЕ ЧАЙ 1001 NIGHTS филтър * 32
АРОМАНДИСЕ ЗЛАТНО ЛАТЕ С КУРКУМА И ДЖИНДЖИФИЛ разтворима напитка на прах 60 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
- Шафран, Шафранов минзухар
- Полезно ли е прясното мляко за децата
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Ябълкова пита с кисело мляко
- Козе мляко – хранителен състав, ползи за здравето и странични ефекти
- Какви рискове за здравето крие консумацията на сурово прясно мляко
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
Коментари към Топло шафраново мляко