Топло шафраново мляко

Необходими продукти:
1 чаена чаша прясно мляко
3 шафранови нишки
подсладено кондензирано мляко на вкус
Начин на приготвяне:
Сложете шафрановите нишки в чаша горещо прясно мляко. Поставете на котлона и нека то кипне. След това свалете от огъня и оставете за известно време, за да поеме млякото шафрановите вкус, аромат и цвят.
Прибавяйки кондензирано мляко, ще подсладите напитката по свой вкус. Тя не само сгрява в студените дни, но и премахва главоболието.
Добър апетит!
Снимка: medicmap.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НЕВРОЕЙД II МЛС 901 капсули * 180
Безплатна доставка за България!БИОКЕЪР НЕВРО КОМПЛЕКС капсули * 60
ЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ WINTER BOUQUET 6 ВИДА * 5
БИЛКОВА АПТЕКА ТИНКТУРА ЗЕЛЕНО КАФЕ, МУРСАЛСКИ ЧАЙ И ШАФРАН + ХРОМ 100 мл
НовФАРМОНА СУИТ СИКРЕТ ДУШ - ОЛИО ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА ВАНИЛИЯ 300 мл
ВИТАМИНОВА ВОДА C+ ЛИМОН И ЛАЙМ БЕЗ ЗАХАР 600 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Козе мляко – хранителен състав, ползи за здравето и странични ефекти
- Майчиното мляко съдържа около 700 различни видове бактерии
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Афлатоксини може да има дори в месото и млякото на животни, консумирали заразен фураж
- Как да си помогнем при непоносимост към лактоза
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Нежен ванилов сладкиш с прясно мляко
Коментари към Топло шафраново мляко