Суфле от крема сирене с мед, лимонова кора и плодове

Необходими продукти:
230 грама крема сирене
85 грама захар
2 яйца
2 супени лъжици брашно по ваш избор
кората на 1 лимон
малко масло на стайна температура за намазване на формите
захар за поръсване на формите
нарязани на малки парчета пресни плодове според сезона
мед на вкус
Начин на приготвяне:
В подходящ съд смесете крема сиренето със захарта и бъркайте до получаването на еднородна комбинация.
След това прибавете яйцата едно по едно, като не спирате да разбивате с тел за целта.
Следва постепенното добавяне и на брашното (разбърквайте през това време).
Накрая сложете настърганата лимонова кора. Преди това измийте старателно цитруса и го попарете с вряща вода.
Намажете с масло дъното и стените на огнеупорни чашки или други подходящи форми и поръсете с малко захар.
С помощта на черпак разпределете готова смес в съдовете, като не ги запълвайте съвсем догоре.
Изпечете суфлето в предварително загрята до 170 градуса фурна в продължение на 20 минути.
Десертът полейте с течен мед и поднесете с парченца пресни сезонни плодове.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
Б.ФРЕШ СУФЛЕ ЗА ТЯЛО ПРАСКОВА И МАНДАРИНА 250 мл
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ЧАЙ ФИЛТЪР ГОРСКИ КЪТ * 20
ЧАЙ ЛАКТОГОНЕН
ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34
Безплатна доставка за България!РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Кремове и сладоледи
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Лечение при ангина (остър тонзилит)
- Заместете сутрешното кафе с тoплa вoдa c мeд
- Крем с кондензирано мляко за торти и сладкиши
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Тутманик
- Отслабване с мед и канела
- Пилешко филе с мед и горчица
- Как да разберем дали медът е чист или имитация на истински?
- Тамарило (томарило) - ползи за здравето и състав
Коментари към Суфле от крема сирене с мед, лимонова кора и плодове