Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Свински джолан с чесън и босилек на фурна

Свински джолан с чесън и босилек на фурна

от 20 сеп 2013г.
Свински джолан с чесън и босилек на фурна - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

2 свински джолана

1 скилидка чесън

1 супена лъжица кетчуп

1 супена лъжица майонеза

1 супена лъжица зехтин

босилек и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

Направете марината, смесвайки черния пипер, босилека, зехтина, кетчупа, майонезата и намачкания чесън. С нея намажете хубаво джоланите и ги приберете в хладилника за 30 - 40 минути, да се овкусят. Това време е напълно достатъчно, но по принцип, колкото повече стоят, толкова по-вкусни стават. След това ги сложете в тава, покрийте с фолио и нека се пекат до готовност (около 2 часа), докато не се образува златиста коричка и месото започне да се отделя с лекота от кокала.

Добър апетит!

Още по темата:
  • Свински джолан с боб и зеленчукова запръжка Свински джолан с боб и зеленчукова запръжка
  • Пушен черен боб с къдраво зеле и свински джолан Пушен черен боб с къдраво зеле и свински джолан
  • Свински джолан на жар със сос от бира и чедър Свински джолан на жар със сос от бира и чедър
  • Супа от грах с пушен джолан и бяло вино Супа от грах с пушен джолан и бяло вино
5.0/5 1 оценка

Коментари към Свински джолан с чесън и босилек на фурна

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Свински джолан с чесън и босилек на фурна
    www.framar.bg 
    на 05 October 2025 в 03:53
    Коментирайте "Свински джолан с чесън и босилек на фурна"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Основни ястия
  • Ястия от месо
  • Печен свински джолан с чесън и лук в бира
  • Маринован шпикован свински джолан
  • Свински джолан с боб и зеленчукова запръжка
  • Бавно печен свински джолан
  • Агнешки крачета с чесън и розмарин на дървени въглища
  • Пикантен свински джолан в бира с джинджифил, лук и чесън
  • Рецепти за джолан с кисело зеле
  • Супа от грах с пушен джолан и бяло вино
  • Печен джолан в ръкав с червен пипер и майонеза
  • Агнешки джолан по корейски с картофено пюре и ряпа
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Новородено почина от морбили в канадската провинция АлбъртаНовородено почина от морбили в канадската провинция Албърта

Новородено почина от морбили в канадската провинция Албърта

от 03 окт 2025г.Прочети повече
Защо музикантите изпитват по-слаба болка от останалитеЗащо музикантите изпитват по-слаба болка от останалите

Защо музикантите изпитват по-слаба болка от останалите

от 03 окт 2025г.Прочети повече
Използването на отрова от скорпион в лечението на мозъчни тумори дава надеждаИзползването на отрова от скорпион в лечението на мозъчни тумори дава надежда

Използването на отрова от скорпион в лечението на мозъчни тумори дава надежда

от 03 окт 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Колоездачен клуб Берое ви кани на спортно състезание с кауза в Стара Загора - 5 октомври 2025 г., неделя, от 10:00 ч.

преди 8 дни, 10 часа и 49 мин.

Характерна клинична картина на Морбус мортум

преди 17 дни, 13 часа и 49 мин.
Всички

АНКЕТА

Как се променя нагласата ви спрямо безопасността на ваксините?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ПАРАЗИТОЛ-121 ТИНКТУРА 50 мл ЕЛИС ХЕРБС

ПАНИКСЕН дъвчащи таблетки * 30

ОРТОТЕХ ОРТЕЗА ЗА РЪКА СТАНДАРТ V ЛЪЧ M

ЛАБОФЛОРАЛ БАОБАБ капсули * 50 PHYTOMOINSCHER

L - КАРНИТИН капсули 500 мг * 60 ДАНСОН

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

МЕНТА, ГЛОГ, ВАЛЕРИАНА + МАТОЧИНА таблетки * 60 АРО ЛАЙФ

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 03 окт 2025г. в 18:56:49

ФЛОТЕН капсули * 20

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 03 окт 2025г. в 18:56:37

МЕНТА, ГЛОГ, ВАЛЕРИАНА + МАТОЧИНА таблетки * 60 АРО ЛАЙФ

Коментар на: Звездица от 03 окт 2025г. в 18:55:53

ФЛОТЕН капсули * 20

Коментар на: Б.С от 03 окт 2025г. в 18:23:28

ГЕЛОМИРТОЛ ФОРТЕ капсули 300 мг * 20

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 03 окт 2025г. в 16:20:28
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival