Салата от риба тон с кисели краставици и моркови

Необходими продукти:
400 грама консерва риба тон
2 моркова
2 кисели краставички
няколко пера зелен лук
зехтин на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете морковите и краставичките на тънки ленти (може да използвате белачка за зеленчуци), лука накълцайте ситно, рибата намачкайте с вилица.
Смесете в подходящ съд всички продукти, добавете зехтин на вкус и подсолете.
С помощта на кулинарен пръстен оформете салатата красиво. Декорирайте с пера зелен лук и поднесете.
Добър апетит!
Снимка: ru.geniuscook.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛГАР МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА СУПЕР КОМПЛЕКС капсули * 60
ПИЕС - АЙКЮ ПАМЕТ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати от риба и морски дарове
- Риба тон – хранителна стойност, ползи и потенциални рискове
- Спагети със сметана и риба тон
- Пълнени сладки картофи с риба тон
- Пастет от риба тон с майонеза и горчица
- Брускети с дип от риба тон и крема сирене
- Гарнитура от ориз с риба тон и кисели краставички
- Филе от риба тон на скара с ароматен сос от масло и лимон
- Картофена тортиля с риба тон и зеленчуци
- Омлет с риба тон и крема сирене
- Салата с риба тон и авокадо
Коментари към Салата от риба тон с кисели краставици и моркови