Салата от риба тон с кисели краставици и моркови

Необходими продукти:
400 грама консерва риба тон
2 моркова
2 кисели краставички
няколко пера зелен лук
зехтин на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете морковите и краставичките на тънки ленти (може да използвате белачка за зеленчуци), лука накълцайте ситно, рибата намачкайте с вилица.
Смесете в подходящ съд всички продукти, добавете зехтин на вкус и подсолете.
С помощта на кулинарен пръстен оформете салатата красиво. Декорирайте с пера зелен лук и поднесете.
Добър апетит!
Снимка: ru.geniuscook.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СОЛГАР МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА ТРЕСКА СУПЕР КОМПЛЕКС капсули * 60
ПИЕС - АЙКЮ ПАМЕТ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати от риба и морски дарове
- Риба тон – хранителна стойност, ползи и потенциални рискове
- Какво количество риба тон е препоръчително да се консумира седмично
- Коледен венец
- Питки със салата от риба тон, яйца и авокадо
- Салата от картофи и риба тон със зелен лук
- Пълнени чушки с риба тон и риган
- Салата Тоскана с риба тон и червен боб
- Салата с риба тон в авокадо
- Ориз с риба тон, грах и орехи
- Пастет от риба тон с майонеза и горчица
Коментари към Салата от риба тон с кисели краставици и моркови