Пържен ориз с яйца, зелен лук и чесън

Необходими продукти:
200 грама ориз
5 скилидки чесън
1 супена лъжица олио
1 връзка зелен лук
2 яйца
Начин на приготвяне:
Обелете скилидките чесън, нарежете ги ситно и изпържете в 1 супена лъжица нагорещено олио.
След това прибавете ориза, изпържете го.
Ред е на яйцата. Разбъркайте.
Няколко минути по-късно сложете нарязания зелен лук. Разбъркайте и след 2 минути налейте малко вода. Затворете съда с капак и оставете ястието да се приготвя в продължение на още 10 минути.
Поднесете със соев сос.
Добър апетит!
Снимки: povarenok.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАКТАЦИД УСПОКОЯВАЩ ИНТИМЕН ЛОСИОН 200 мл
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД НОЩЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 50 мл
БОДИ БУУМ БЕЙСИК МАТИРАЩ И ДЕТОКСИКИРАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ЗА КОМБИНИРАНА КОЖА 50 мл
МЕДЕКС НАТУРАЛЕН БАР ШОКОЛАД И ЯДКИ 40 г
АМИКС ГРИЙН ДЕЙ ВЕГЕФИТ ПРОТЕИН 2000 гр.
Безплатна доставка за България!ХАРУХАРУ УОНДЪР ХИПОАЛЕРГЕНЕН ТОНИК 150 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от зърнени и бобови култури
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Ориз
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
- Пийте оризов квас за изцеление от остеохондроза и пречистване на ставите
- Седемдневна оризова диета
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
- Ориз с морски дарове в сметанов сос
- Как да си приготвите оризово брашно?
Коментари към Пържен ориз с яйца, зелен лук и чесън