Пържен ориз с яйца, зелен лук и чесън

Необходими продукти:
200 грама ориз
5 скилидки чесън
1 супена лъжица олио
1 връзка зелен лук
2 яйца
Начин на приготвяне:
Обелете скилидките чесън, нарежете ги ситно и изпържете в 1 супена лъжица нагорещено олио.
След това прибавете ориза, изпържете го.
Ред е на яйцата. Разбъркайте.
Няколко минути по-късно сложете нарязания зелен лук. Разбъркайте и след 2 минути налейте малко вода. Затворете съда с капак и оставете ястието да се приготвя в продължение на още 10 минути.
Поднесете със соев сос.
Добър апетит!
Снимки: povarenok.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕБОРАЛ БАЛСАМ ПРОТИВ ПЪРХОТ ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА 250 мл
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД УПЛЪТНЯВАЩ ПЕРЛЕН СЕРУМ 30 мл
МИЛВА УКРЕПВАЩ ШАМПОАН С ОРИЗОВА ВОДА 200 мл
ЛЮКСЕОЛ СПРЕЙ ЗА КОСА БЕЗ ОТМИВАНЕ ЗА ОБЕМ 150 мл
Нов ПРОМОКОРФ ПЮРИФАИНГ ПОЧИСТВАЩ МАТИРАЩ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ 30 мл
Л'АНДЖЕЛИКА ФИТОЛАТЕ ШАМПОАН ТВЪРД ХИДРАТИРАЩ С ОРИЗОВО МЛЯКО И МАСЛО ОТ ШЕА 60 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от зърнени и бобови култури
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
- Как да варим ориза
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
- Тайната на прословутия ориз по китайски - автентично видео
- Оризовите трици пречат на образуването на съсиреци
- Ориз с морски дарове в сметанов сос
- Пийте оризов квас за изцеление от остеохондроза и пречистване на ставите
Коментари към Пържен ориз с яйца, зелен лук и чесън