Пълнени чушки с моцарела и маслини

Необходими продукти:
червени чушки за пълнене
моцарела
маслини
риган
мащерка
зехтин
Количеството на продуктите определете според вкусовите си предпочитания и желания брой порции.
Начин на приготвяне:
Разделете чушките на две по дължина и почисетте от семената (опашките може да оставите). Подредете половинките в подмазана с олио тава и във всяка чушка сложете по парче моцарела, нарязани маслини и поръсете с риган и мащерка на вкус.
Полейте с малко зехтин и изпечете ястието във фурната за 20 минути.
Поднесете го със зелена салата.
Добър апетит!
Снимка: edimdoma.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Пълнени чушки с елда в зеленчуков бульон с чесън
- Пълнени чушки с боб, гъби и пилешко
- Пълнени чушки с шунка, гъби и моцарела
- Пълнени чушки с кълцано месо и гъби в сос
- Пълнени чушки със сирене котидж, маслини и лук
- Пълнени чушки халапеньо с бекон и сирена
- Пълнени чушки с кайма и ориз
- Панирани пълнени чушки с картофи, бекон и топено сирене
- Пълнени чушки с ориз и гъби в доматен сос
- Пълнени чушки с леща и зеленчуци
Коментари към Пълнени чушки с моцарела и маслини