Пълнени чушки с варени яйца
Необходими продукти:
1 голяма чушка
1 яйце
3 супени лъжици настърган кашкавал
1 супена лъжица майонеза
Начин на приготвяне:
Махнете опашката на чушката, почистете от семената и намажете стените на зеленчука с майонезата, смесена с кашкавала. Сварете яйцето и го сложете в чушката, празните пространства запълнете с кашкавал и приберете предястието в хладилника за няколко часа. След това нарежете на кръгчета с помощта на остър нож.
Добър апетит!
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Пълнени чушки с елда в зеленчуков бульон с чесън
- Пълнени чушки с крема сирене и кашкавал в тесто
- Пълнени чушки с ориз и зеле
- Пълнени панирани люти чушки
- Пълнени сушени чушки с боб и праз лук
- Пълнени чушки със сирена в бекон
- Пълнени чушки с гъби, лук, кайма и кашкавал
- Пълнени чушки със сирене котидж, маслини и лук
- Консервирани пълнени чушки със зеле и моркови
- Пълнени чушки с кайма, запечени с кашкавал
Коментари към Пълнени чушки с варени яйца