Пълнени краставици с мариновани гъби и сметана
Необходими продукти:
2 краставици
200 грама мариновани гъби
1 супена лъжица оцет с хрян
4 супени лъжици заквасена сметана
накълцан копър на вкус
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Разрежете краставиците надве по дължина, без да ги обелвате. Издълбайте част от вътрешността им със семената.
Нарежете гъбите на парчета и ги смесете със сметаната, сосът от хрян и оцет, копъра.
С получената смес напълнете лодките от краставици, декорирайте с резени домати и гъби и поднесете.
Друг вариант за направата е да подредите красиво гъбите в краставиците и тогава да полеете със сосовете.
Вместо лодки може да оформите чашки от зеленчука, като разрежете на две краставиците, но не по дължина и да издълбаете вътрешността.
Добър апетит!
Снимка: bystrye-recepty.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ГЪБИТЕ - ЯН ЛЕЛЕЙ ДР. БИОМАСТЕР
АЛАЙВ МАКС ПОТЕНСИ ТЕЧЕН МУЛТИВИТАМИН 900 мл NATURE'S WAY
Безплатна доставка за България! ПРОМОСТИКС КРЕМ ОТ ВОДОРАСЛИ ФОРТЕ 150 мл
АЛАЙВ ВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ 50+ таблетки * 30
ПРОМООЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН АНТИ-ОКС ПАУЪР БЛЕНД капсули * 60
ЛАНСИНОХ ОБЛЕКЧАВАЩ СПРЕЙ ЗА СЛЕД РАЖДАНЕ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Ливадна виолетка
- Едра орешарка, Едра миризливка
- Полската сърнела
- Рижика, Обикновена млечница, Истинска млечница, Червена млечница, Риженка, Рижка, Рижейка и Рижийка
- Есенна миризливка, Орешарка, Чучулетка, Сивушка
- Виолетка, Боровинка, Синьовица
- Ливаден пачи крак
- Мариновани гъби (без предварително варене)
- Бяла сърнела
- Полска печурка, Червенушка
Коментари към Пълнени краставици с мариновани гъби и сметана