Пресни картофки в бекон

Необходими продукти:
- 8 филийки бекон
- 16 пресни картофчета
Начин на приготвяне:
- Измийте старателно картофите под студена течаща вода.
- Подредете ги върху кухненска хартия и леко подсушете.
- Нарежете филийките бекон на половина.
- Увийте всяко картофче с ивица бекон и я застопорете с клечка за зъби.
- Подредете ги в тава, покрита с хартия за печене и покрийте с алуминиево фолио.
- Печете в предварително загрята до 180 градуса фурна за 40-50 минути.
- 10 минути, преди да извадите тавата, отстранете фолиото, за да се запекат.
- Поднесете пресните картофки топли, гарнирани със зелена салата.
Приятен апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХИП СЛАДКА ЦАРЕВИЦА С КАРТОФЕНО ПЮРЕ И ПУЕШКО МЕСО 125 г
ХИП ПЮРЕ МОРКОВИ И КАРТОФИ С АГНЕШКО МЕСО 190 г
ПЮРВИТАЛ НОРМА ФЕТ НОПАЛ капсули * 60
ХИП ПЮРЕ КАРТОФИ С КОПЪР И ЗАЕШКО МЕСО 190 г
КАРТОФЕНО НИШЕСТЕ 200 г ЗДРАВНИЦА
ХИП ПЮРЕ БИО ДОМАТИ И КАРТОФИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Картоф
- Печено филе от сьомга със салца от авокадо
- Рулца от тиквички с бекон и крема сирене с чесън
- Веган картофи с кашу сос
- Печени зеленчуци с гарам масала
- Задушено кисело зеле с лук и бекон
- Сварени пресни картофи с чесън, риган и масло
- Печен картофен чипс с коричка, пармезан и подправки
- Зеленчукова запеканка
- Картофени рулца в тесто
Коментари към Пресни картофки в бекон