Попара с масло и сирене

Необходими продукти:
200 грама сухари
100 грама сирене
1 супена лъжица масло
1 литър вода или горещо мляко
Начин на приготвяне:
Начупете в подходяща купа сухарите на малки парчета, добавете натрошеното сирене, маслото и залейте всичко с гореща вода или мляко. Затворете съда с капак и оставете така, докато сухарите омекнат. Поднесете попарата топла.
Посоченото количество на продуктите не е задължително, то може да бъде променяно според предпочитанията ви.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
БОТАЛАЙФ ОРГАНИЧНО МАСЛО ОТ РИГАН 10 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ГЕРАНИУМ 10 мл
СТУДЕНО ПРЕСОВАНО СЛЪНЧОГЛЕДОВО МАСЛО - ШАРЛАН 500 мл ЗЕМЕЛА
ЕОФЛОРИА МАСЛО OT СЕМЕНА НА ЧИА 250 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ГРОЗДОВИ СЕМКИ 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Тутманик
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Пържена бакла със сусамово масло
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Печено сирене Халуми с билкова коричка
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Обикновен маслен крем
Коментари към Попара с масло и сирене