Попара с масло и сирене

Необходими продукти:
200 грама сухари
100 грама сирене
1 супена лъжица масло
1 литър вода или горещо мляко
Начин на приготвяне:
Начупете в подходяща купа сухарите на малки парчета, добавете натрошеното сирене, маслото и залейте всичко с гореща вода или мляко. Затворете съда с капак и оставете така, докато сухарите омекнат. Поднесете попарата топла.
Посоченото количество на продуктите не е задължително, то може да бъде променяно според предпочитанията ви.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ АНАСОН 10 мл
МАСЛО ОТ ЧЕРЕН КИМИОН 250 мл БАЛЧО
СТУДЕНО ПРЕСОВАНО МАСЛО ОТ КОНОПЕНО СЕМЕ 100 мл ЗЕМЕЛА
БИОТОНА МСТ ОЙЛ 500 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ОТ ДЖИНДЖИФИЛ 10 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Пълнени смокини със сирене, мед и орехи
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Какъв хляб да ядем – бял, пълнозърнест или с квас
- Синапено масло – хранителен състав, ползи и странични ефекти
- Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
- Салата със смокини, синьо сирене и ядки
Коментари към Попара с масло и сирене